Prima pagină » Magazin » A iesit din spital dupa operatia de cezariana, dar cand a ajuns acasa si si-a desfacut fermoarul de la pantaloni, a inlemnit: „Imi ieseau in afara, a trebuit sa le tin cu mana!”
A iesit din spital dupa operatia de cezariana, dar cand a ajuns acasa si si-a desfacut fermoarul de la pantaloni, a inlemnit:

A iesit din spital dupa operatia de cezariana, dar cand a ajuns acasa si si-a desfacut fermoarul de la pantaloni, a inlemnit: „Imi ieseau in afara, a trebuit sa le tin cu mana!”

23 mai 2015, 11:27,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:498369;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

O proaspata mamica a trecut prin cosmarul vietii ei dupa ce a ajuns acasa la scurt timp dupa operatia de cezariana.

Sam Bell, in varsta de 28 de ani, a fost nevoita sa-si tina cu mainile intestinele dupa ce i s-a desfacut operatia de cezariana. Ea a nascut o fetita careia i-a pus numele Chloe Terman, iar la trei zile medicii i-au permis sa paraseasca maternitatea. Dupa cinci zile, ea a chemat la domiciliu o moasa care i-a indepartat copcile. Insa, la scurt timp dupa procedura, Sam a vrut sa se ridice din pat, dar a simtit ceva ciudat in zona abdomenului inferior. Cand si-a desfacut fermoarul de la pantaloni, a fost ingrozita sa vada ca operatia de cezariana i s-a redeschis. Ceea ce a socat-o si mai tare a fost momentul in care stomacul cu intestinele erau pe jumatate in exterior. Femeia a marturisit ca: „Mi-am strigat sotul, oripilata cand am vazut ce se intampla. Nu mai puteam suporta sa ma uit.”

Femeia a fost dusa la spital pentru o noua operatie, insa pana a ajuns acolo, ea a mai indurat cateva ore bune deoarece ambulanta a venit la domiciliu dupa 40 de minunte, potrivit kanald.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 august 2024
15 august 2024