Prima pagină » Magazin » A gasit cine sa o consoleze dupa divort pe Ramona Olaru
A gasit cine sa o consoleze dupa divort pe Ramona Olaru

A gasit cine sa o consoleze dupa divort pe Ramona Olaru

05 iul. 2019, 14:24,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:700109;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Ramona Olaru este o femeie singura acum. Dupa trei ani de casnicie, asistenta de la 'Neatza cu Razvan si Dani' a divortat la notar de Bogdan. Fiind fara obligatii, barbatii deja au inceput sa roiasca in jurul ei. Ramona Olaru este o femeie frumoasa si are multi admiratori. Vedeta a fost surprinsa recent in compania unui barbat. Dupa o zi petrecuta cu fetele in oras, Ramona Olaru s-a dus acasa, dar ziua nu se terminase pentru ea, pentru ca vedeta urma sa aiba un musafir surpriza.

Toto Dumitrescu a fost surprins cand intra in blocul frumoasei blondine, iar acesta nu a venit cu mana goala, ci cu o sticla de vin rosu. Tanarul a luat-o de mana pe Ramona Olaru si au urcat in apartamentul vedetei. Dupa aproximativ o ora, fiul lui Ilie Dumitrescu a parasit blocul in care locuieste asistenta de la 'Neatza cu Razvan si Dani', potrivit spynews.ro.

Ramona Olaru nu si-ar fi dorit sa divorteze de Bogdan
„Ramona a facut totul pentru a-si salva casnicia. A facut tot ce a tinut de ea si nu de acum, ci lupta de mai mult timp, insa dupa multe incercari si-a dat seama ca nu se mai poate si a luat decizia de a divorta, pentru ca Ramona a decis asta si nu el. Pur si simplu nu se mai intelegeau, au evoluat diferit si nu este vorba nici pe departe de infidelitate, asa cum lasa presa sa se inteleaga., au dezvaluit surse din anturajul Ramonei pentru Unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`