Prima pagină » Actualitate » A furat un televizor si l-a ascuns sub fusta – VIDEO

A furat un televizor si l-a ascuns sub fusta – VIDEO

14 aug. 2012, 18:05,
Echipa BZI.ro, în Actualitate
A furat un televizor si l-a ascuns sub fusta - VIDEO
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:307680;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

O romanca a fost arestata la Oslo, in Norvegia, dupa ce a iesit dintr-un magazin cu un televizor color cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri) intre picioare. Politia a arestat-o pe femeie, insotita de prietenul ei, dupa ce aceasta a iesit impleticindu-se dintr-un magazin din capitala norvegiana, ascunzand sub fusta televizorul in valoare de peste 3.800 de euro.

 Femeia a putut sa care televizorul cu diagonala mare prins intre pulpe pana la o statie de autobuz din apropiere. Insa un angajat al magazinului a alertat politia, care a arestat-o la bordul autobuzului, informeaza Daily Mail.

Femeia si insotitorul ei sunt romani, iar ea le-a spus politistilor ca are „muschii de la picioare foarte puternici”. Furtul s-a produs in centrul comercial Elkjøp.

„Nu este un lucru neobisnuit ca hotii sa puna cate ceva sub fuste si pulovere largi”, a declarat Tor Grøttom, la sediul Politiei Oslo. „Dar noi ne-am intrebat initial daca este posibil, iar ulterior am incercat acest lucru la comisariatul de politie cu o femeie politist. Este greu, dar nu imposibil”, a adaugat el .

Incidentul s-a petrecut joi, Internetul fiind plin de comentarii ale norvegienilor care afirma ca pun pariu ca prietenele lor nu pot sa repete „cascadoria”. Insa politia norvegiana a anuntat ca nu au existat furturi „la indigo” dupa acest caz.

Femeia, careia un norvegian i-a dat numele de „Coapse Tunet” la o emisiune a unui post de radio, are varsta de 31 de ani si se afla in continuare in custodia politiei, fiind interogata cu privire la alte furturi comise in Norvegia. Acest furt este cel mai „ciudat” inregistrat in Scandinavia in ultimii zece ani, comenteaza Daily Mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *