Prima pagină » Local » A fost stabilit candidatul AUR la Consiliul Județean Iași: Deputatul Marius Ostaficiuc va intra în bătălia politică pentru conducerea județului!
A fost stabilit candidatul AUR la Consiliul Județean Iași: Deputatul Marius Ostaficiuc va intra în bătălia politică pentru conducerea județului!

A fost stabilit candidatul AUR la Consiliul Județean Iași: Deputatul Marius Ostaficiuc va intra în bătălia politică pentru conducerea județului!

17 mart. 2024, 11:14, 28 ,
în Local

A fost stabilit candidatul AUR la Consiliul Județean Iași. Conducerea partidului a stabilit ca deputatul Marius Ostaficiuc să fie reprezentantul AUR Iași pentru șefia Consiliului Județean.

A fost stabilit candidatul AUR la Consiliul Județean Iași: Deputatul Marius Ostaficiuc va intra în bătălia politică

Experiența politică a deputatului Marius Ostaficiuc a determinat conducerea AUR să-l desemneze pe acest drept candidat la președinția Consiliului Județean Iași.

„Este o decizie care mă onorează și, în același timp, mă obligă să obținem un rezultat cât mai bun la alegerile ce vor avea loc la 9 iunie. Sunt convins că alături de echipa AUR vom face o figură frumoasă. Cred în șansa mea și îi îndemn pe toți ieșenii să vină în număr cât mai mare la vot pentru a demonstra actualei guvernări că nu se mai poate merge așa și că singura variantă viabilă este AUR“, a spus deputatul AUR Marius Ostaficiuc.

Parlamentarul ieșean a precizat că va face echipă foarte bună cu doctorul Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la Primăria Iași.

„Am venit la AUR împreună cu doctorul Ciuhodaru și sunt convins că vom reuși să avem o echipă imbatabilă, care va obține rezultate foarte bune atât în municipiul Iași, cât și în județul Iași. Acum, primarul Iașului și șeful Consiliului Județean Iași chiar ar trebui să aibă motive de îngrijorare!“, a menționat deputatul AUR Marius Ostaficiuc.

Coordonatorul campaniei la alegerile europarlamentare din partea AUR

George Simion, președintele AUR, l-a desemnat la jumătatea lunii trecute pe deputatul Marius Ostaficiuc drept coordonatorul campaniei la alegerile europarlamentare din partea partidului pe care-l conduce.

„Mă bucur că domnul deputat Marius Ostaficiuc s-a alăturat partidului AUR și ne va conduce la alegerile de pe 9 iunie spre victorie. Aceşti oameni valoroși, compun o echipă în care e binevenit oricine. Toţi cei care nu sunt în momentul acesta într-o înțelegere cu primarii, cei care sunt îndepărtați din partidele lor pentru prea mult curaj sunt bineveniți în AUR. Altfel nu putem câştiga. Noi țintim locul 1, locul 2 este pentru alții!“, a spus atunci George Simion, lider AUR.

Marius Ostaficiuc a transmis că după 23 de ani de politică a decis să vină într-o altă postură și într-o altă culoare.

„Sunt un politician de cursă lungă, de 23 ani în PSD, dar din momentul în care a venit Mihai Chirica în PSD partidul a început să se ducă la vale. Am fost singura persoană care i-a ținut piept președintelui Maricel Popa. Am zis ajunge după 23 de ani de politică, am zis că în acest partid mă voi putea exprima liber, tocmai pentru că această libertate în PSD nu am avut-o. Am ajuns să văd la AUR mai multe acțiuni sociale și obiective de stânga decât face PSD. Am plecat de la guvernare în opoziție, nu am plecat spre mai bine, am plecat spre soluția de mai bine”, a precizat atunci deputatul Marius Ostaficiuc, care a fost stabilit candidatul AUR la Consiliul Județean Iași.

Comentarii
  • Va revomand sa vă uitați la „iasul jupanilor” de la romania te iubesc. Vedeti ce personaj e in spatele fostului Primar Nichita la minutul 5. Succes :))

  • Cu Cozetta care o plimbă eco -și pentru ca m-am săturat de comasați -votez Aur-și ii vreau pe băieții ăștia!Pleaca Chirica lazfup

  • Concluzie: PSD are candidati in AUR, BRAVO. Mult succes!

  • Toți postacii Pesede care au făcut blat pe capul lui Alexe cu penele,fac spume ca Ostaficiuc-Ciuhodarumld strica apele!Ghinion.

  • În sfârșit avem cu cine vota!Gasca Chirica-PESEDE și-o ia greu!!!Oftică,puiutu?!😀😀😀

  • @mario del bario

    Mario -ești Chirica deghizat?Ati făcut blat cu Pesede și acum ești în pană de idei…Rămâi tu cu Misu chichi…

  • Intrebare:”dupa declaratia lui Medvedev mai avem Ambasada Rusiei in Romania?

  • Da veniți cât mai mulți pe 9 iunie ca săi dăm ciuciu la haur semi-on /off

  • Cu curva si lingau ofticiuc psd acum boss in aur denota ca simion e un corupt si un ticalos ..nu vreau sa mai aud de aur iasi ! nici psd pnl ! la gunoi cu.voi !

  • traseistii politici sun niste curve !!!

  • mariusică…ai grijă la faze că nul ești tu,așadar fii atent când vine curentul ,da?

  • oare intelege cineva ca acesti fripturisti urmaresc sa obtina noi mandate de deputati – intr o intelegere cu PSD unde vor reveni dupa ce castiga mandatul pe aur- si isi asuma ei niste candidaturi la locale ca etapa premergatoare parlamentarelor. bai baieti cine voteaza aur voteaza psd indirect . votati orice altceva!

  • Nu exista comparatie intre ce a fost, ( Nechita, Chirica, musca de tabla Alexe) si domnu’ doctor.

    Este singurul care s a pus contra intereselor de partid, de asta nu l-au vrut prea mult timp, nu este o sluga ascultatoare

  • STUDENTI IASI

    MULTA MOEEE PSD PNL AUR ..TOATE ACESTE PARTIDE ACEIASI MIZERIE !!!

  • Cum este posibil ca 2 panarame psd primite de simion in aur sa treaca in fata celor 5000 de ieseni vechi in aur ? asta inseamna ca cei 5000 sunt la fel ca cei din psd ..tradatori si gunoaie !

  • Exact. Gunoaiee și trădători.Ce voiai altceva la haurolaci și șoșocari… doar gunoaie.

  • ce fata de om cinstit are…
    {SARCASM}

  • Anonim
    martie 17, 2024 la 6:58 pm

    da mai avem, pentru ca institutiile statului roman (Parlament, ministere si SRI) e capusat cu personaje dubioase ce servesc intereselor Moscovei

  • Pleacă ai noștri , vin ai noștri , noi rămînem tot ca proștii

  • DA URATUL DIN DREAPTA CINE ESTE…CA M-A SPERIAT …DOAMNE FERESTE CE PANARAMA DE OM

  • O stafie cu CIHO

    A fost stabilit OSTAFICIUC si cu LIBELULA alăturată să care caravana cu medicamente si flit pentru AUR-îîîî !!!

  • ce c acat Mare !

  • O stafie cu CIHO

    A fost stabilit deputatul OSTAFICIUC si cu LIBELULA alăturată să care caravana cu medicamente si flit pentru AUR-îîîî !!! Cum s-au mai dat băieții ăștia la Pulitică, dată fiind incapacitatea lor de a avea o muncă coerentă, incapabili de orice meserie !!!

  • M…e pesedee

    Ma bucur cum
    A dat strechea in postacii Pesede cand vad ca pierd ciolanul!V-au plecat doi oameni mari și buni-tzeapasi vorba ăluia de mai sus-ghinion.

  • Corect. Trebuie sa manance si gurile lor o paine si decat sa munceasca si ei, mai bine din mila publica. Mananca si ei putin c*c*t, mai suporta si niste golani mai cu tupeu ca ei, dar raman cu painica, deh, ca tot politicianul..

  • Ăsta e mana dreapta a managerului de la fituica care îl șantajat pe Futerman. A dat în judecata o carte pentru copiii.

  • Felicitări! Vă votăm, numai să nu iasă Chirica cu Alexe.

  • Mare Om,mare kak t!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024