Prima pagină » Titlurile zilei » A fost refuzată judecata țigănească la Iași! Două minore au fost batjocorite de unchiul lor. Familia vrea să ajungă în fața adevăraților magistrați – EXCLUSIV/FOTO

A fost refuzată judecata țigănească la Iași! Două minore au fost batjocorite de unchiul lor. Familia vrea să ajungă în fața adevăraților magistrați – EXCLUSIV/FOTO

27 nov. 2023, 02:00, 17 ,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Secretul murdar a ieșit la iveală după 4 ani. Familia a refuzat judecata tigănească de la Iași, pentru că își dorește să ajungă în fața adevăraților magistrați. Două minore au fost batjocorite de unchiul lor, obligându-le să întrețină relații intime

Scene de-a dreptul ireale în Iași. Două minore, în vârstă de 12 și 9 ani, au fost sclavele sexuale ale unchiului lor, fără ca cineva să bănuiască. Acum a ieșit totul la iveală, iar familia își dorește să se facă dreptate, refuzând judecata țigănească.

Familia minorelor batjocorite își dorește dreptate. A refuzat judecata țigănească de la Iași!

Totul s-a întâmplat în 2013 și în2016, iar după 4 ani a ieșit la iveală secretul murdar al individului. Însă, de atunci și până acum, familia se luptă pentru a se face dreptate. În 2013, P.I., victima, care suferă de sindromul Down, avea doar 9 ani când a mers în vizită la unchiul și matușa ei, pentru a se juca cu verișorii săi. La un moment dat, aceștia au ieșit până afară și ea a rămas în locuință doar cu unchiul său, Ștefan Ispiri.

Inițial, a rugat-o să îi facă masaj la picioare, pentru că avea febră musculară. Tânăra a acceptat, însă la câteva secunde după i-a tras mâna și a dus-o în zona organului genital, obligând-o să facă după cum ordonă el. Același lucru s-a întâmplat și cu A.C. când avea 12 ani. Însă momentul în care A.C. a fost obligată să execute fanteziile erotice ale unchiului său a fost văzut de o vecină pe geam, care a ales să spună adevărul și în fața anchetatorilor.

Tânărul acuzat că a agresat sexual două minore neagă

Ștefan Ispiri este căsătorit de câțiva ani buni și este tată pentru doi copii, în vârstă de 13 și 9 ani. Agresorul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Acesta, ca suspect în cauză, a negat în fața anchetatorilor acuzațiile, susținând că vecinii îi poartă ură și își doresc cu orice preț să se răzbune.

„Suspectul Ispiri Stefan, cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, prev. la art. 221 al. 1 Cod penal cu aplic. art. 38 al.1 Cod penal, constat faptele săvârșite în cursul anului 2013 asupra persoanei vătămate, în vârstă de 12 ani, respectiv in cursul anului 2016, asupra persoanei vătămate in vârstă de 9 ani”, se arată în documentul consultat de reporterii BZI.

În data de 30 ianuarie 2023 s-a clasat dosarul din lipsă de probe, însă familia a contestat decizia și s-a dispus reînceperea urmăririi penale față de suspect. Casandra Ispiri, mama fetiței cu sindrom Down, mărturisește pentru reporterii BZI că se luptă din anul 2021 cu justiția și nu i se face dreptate.

„Eu sunt o mamă singură, fără școală, care nici nu știu ce trebuie să mai fac ca să se facă dreptate. Noi suntem țigani, dar sunt cinstită. Am muncit din greu pentru a-i crește pe toți și nu îi vând pentru nimic în lume. Am refuzat judecată țigănească, fiindcă acolo aș fi primit, probabil, niște bani și atât. Însă eu îmi doresc ca să se facă dreptate și agresorul să ajungă la pușcărie, să nu mai facă și cu altcineva așa ceva. Vreau să mă audă toată țara, că nimeni nu este drept când vine vorba despre noi. Nu suport să văd fetele astea supărate. Și ele, când se roagă, spun mereu să se ajungă să iasă tot adevărul la iveală că tare au mai suferit”, povestește, cu ochii plini de lacrimi, Casandra Ispiri.

În acest moment, dosarul este în atenția procurorilor ieșeni care cercetează cauza, chiar dacă faptele s-au întâmplat în urmă cu câțiva ani buni. Dacă se va face vinovat Ștefan Ispiri pentru coruperea sexuală a minorilor, riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. Și iată că s-a refuzat judecata țigănească la Iași, pentru ca familia să ajungă cu adevărat în fața magistraților care pot face dreptate.

Comentarii
  • Niste ciori nespălate, miroase carnea pe ei a balega, ăștia îs trimit femeile la cardeala

  • Pe langa cioara asta mirosea a balega la Oana Gold Gym.

  • Sunt de acord sa dau mai multi bani la stat ca sa se faca puscarii noi.

  • De ce mai multi din banii mei ? pentru cine ? eu votez pentru Judecata lui Vlad Tepes !

  • daca votezi pt judecata lui Tepes, se face? vorbim discutii. are dreptate anonimu’. trebe mai multe puscarii. da’ si pedepse mai lungi.

  • Exact așa s-a întâmplat în familia lui Cosmos Tanase, ăștia își fut fetițele din familie. Niște animale fără scrupule ca oameni nu sunt acesti tigani nespalati.

  • Las ca si cordunenii isi fwt femeile intre ei si leau trimis pe toate la bulit prin toata europa sa manince si gura lor iar ei o ard in ochiul maro

  • Ciori ordinare, își fout copchiii și nepoții între ei la greu, de aia sunt toți niște handicapați.

  • Să vezi ce masaj la picioare îți fac băieții la bulău, de n-o să fii bucuros.

  • DE ce nu legalizati bataia ? Inainte sa intre la bulau sa fie batut la bucile goale cu nuielele sau cureaua in fata familiei si pretenilor..Nu mai poate astfel sa se dea smecher dupa ce a fost batut la curu gol in public ca ultimul lache .Astia trebuie umiliti ca pentru ei puscaria e doar un loc de relaxare si mancare moca.

  • Daa , la el acolo in tziganie in curtea cu pricina, de fata cu toti majorii din tziganie luat la fotut in cur , dat moe de catre toata familia fetelor !, asta da judecata tziganeasca si lacheala la jmecher

  • Cea mai aspra pedeapsa pentru un tzigan este sa-l pui la munca.

  • De parcă ar fi fost singurul….

  • Asa, si care ar fi „adevaratii magistrati’ ??????????

  • Așa rasă asa oameni. De asta i-a blestemat Dumnezeu pe țigăni.

  • Țigănușul tot cioara moare.

  • Il suge striblea avocatul tiganilor si sta si capra ca ii place bulangiului……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *