Prima pagină » Actualitate » A fost prins unul din hotii din Iasi care au sustras 250 de laptop-uri si telefoane – UPDATE
A fost prins unul din hotii din Iasi care au sustras 250 de laptop-uri si telefoane - UPDATE

A fost prins unul din hotii din Iasi care au sustras 250 de laptop-uri si telefoane – UPDATE

15 dec. 2015, 14:05,
Echipa BZI.ro, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:531774;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

UPDATE 15:51 – „Politistii ieseni au identificat un barbat banuit de comiterea infractiunii de furt calificat dintr-o societate comerciala din municipiu. Acesta a fost arestat preventiv. La data de 14 decembrie, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, Serviciul de Investigatii Criminale, au identificat si adus la audieri un barbat de 29 de ani, din comuna Horlesti, judetul Iasi, banuit de sustragerea, impreuna cu o alta persoana, in noaptea de 3 spre 4 decembrie, a peste 250 de laptopuri si telefoane mobile. In urma probatoriului administrat in cauza, fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, iar la data de 15 decembrie a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile. Politistii ieseni continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului, pentru identificarea celeilalte persoane care ar fi participat la comiterea faptei si recuperareaprejudiciului”, spun reprezentantii IPJ Iasi.

STIRE INITIALA – Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, unul dintre hotii care au furat mai multe telefoane si laptop-uri din magazinul Altex din Era Shopping Park a fost prins, acesta fiind prezentat Judecatoriei Iasi, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, solicitare aprobata de magistrati. Furtul a fost comis la inceputul lunii, 4 decembrie, disparitia produselor fiind sesizata de angajatii care faceau inventarul.

Vezi si Laptopuri si telefoane, furate din Carrefour Era

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *