Prima pagină » Actualitate » A fost păcălită într-un restaurant: Câți bani a plătit o tânără pentru un singur ou
A fost păcălită într-un restaurant: Câți bani a plătit o tânără pentru un singur ou

A fost păcălită într-un restaurant: Câți bani a plătit o tânără pentru un singur ou

29 iul. 2024, 09:21, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Este plin sezon estival și multă lume care merge în concediu, din dorința de a se simți bine, nu se mai uită la prețuri atunci când comandă la restaurant. O tânără s-a arătat extrem de revoltată după ce a aflat câți bani trebuie să plătească pentru un singur ou. Tânăra și-a dorit un mic dejun a la carte, cu cafea, pâine prăjită, ouă și avocado, însă a avut parte de o adevărată surpriză atunci când a plătit.

Postarea Alyssei Jayne, din Australia, a devenit virală în mediul online după ce a prezentat internauților de pe TikTok cât a scos din buzunar pentru un mic dejun. Aceasta a mers la un restaurant pentru a servi masa, însă a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a cerut un ou în plus la comanda sa.

Câți bani a plătit o tânără pentru un singur ou

O tânără din Australia, Alyssa Jayne, și-a dorit să se bucure de un mic dejun ca la carte, așa că a mers la un restaurant pentru servi prima masă a zilei. Comanda ei a fost una  simplă, aceasta a cerut o cafea și un mic dejun cu pâine prăjită, ouă și avocado. Pentru toate acestea a scos din buzunar 13 dolari.

În momentul în care a primit comanda, Alyssa a observat că cele două felii de pâine prăjită cu avocado au venit cu doar un singur ou. Așa că tânără și-a dorit să mai adauge la comanda sa încă un ou poșat, însă a avut parte de un șoc. Pentru oul în plus pe care l-a cerut, fata a trebuit să mai scoată din buzunar alți 6 dolari.

Când a auzit cât trebuie să plătească pentru un singur ou, Alyssa s-a revoltat și s-a simțit furată. Aceasta și-a expus problema în mediul online, iar mulți au fost cei care i-au dat dreptate.

„Știe cineva cât costă atunci când cineva adaugă un ou în plus la micul dejun? Cum ar fi cât l-ar costa acel ou în plus… pentru că de ce naiba ne costă 6 dolari? 6 dolari?! Nu Nu NU NU. Nu cheltuiesc 6 dolari pe un singur ou poșat. Înțeleg că vrei să faci profit, dar cu siguranță asta este ca un jaf la lumina zilei”, a menționat Alyssa, pe TikTok.

Recent, un suporter român, aflat în Germania pentru a încuraja echipa națională la Campionatul European, a avut o experiență culinară neplăcută înainte de un meci. Acesta a plătit pentru o supă cu găluște (speckknödelsuppe) 6.50 de euro, echivalentul a aproximativ 33 de lei.

Reacții acide la postarea australiencei

Mai mult, tânăra a precizat că un carton de ouă se vinde la magazin cu 5-6 dolari, așa că i se pare inacceptabil ca un restaurant să vândă un singur ou tot cu șase dolari.

Postarea australiencei nu a rămas fără reacții. Cei mai mulți dintre oamenii din mediul online i s-au alăturat lui Alyssa și s-au plâns de prețurile practicate în ultima perioadă de restaurante.

„Și când cer să scot oul poșat din salata mea Caesar, nu este salata cu 6 dolari mai ieftină!“ / „Ouăle poșate ar trebui să fie întotdeauna două, ce hoți” / „Ei încasează 6 dolari pentru a adăuga un ou. Dar când trebuia să scot baconul și brânza din mâncarea mea pe acelea nu le scad din preț“, au fost câteva dintre comentariile internauților după ce au văzut câți bani a plătit o tânără pentru un singur ou.

Comentarii
  • Au și străinii țăranii lor.
    La restaurant prețul include și serviciile, locația, adaos comercial, etc nu doar produsul in sine. Ce cauți la restaurant daca știi că ești calic ? Stai dreacu acasă.
    Dacă vor preturi „mici” să meargă în Mamaia din Romanistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *