Prima pagină » Actualitate » A fost majoratul anului! Călin, nepotul judecătorului Anton, a împlinit 18 ani! Surpriză de proporții pentru el, la Pleiada, singurul hotel de 5 stele din Iași: A cântat Bogdan de la Ploiești – Foto/Video – EXCLUSIV

A fost majoratul anului! Călin, nepotul judecătorului Anton, a împlinit 18 ani! Surpriză de proporții pentru el, la Pleiada, singurul hotel de 5 stele din Iași: A cântat Bogdan de la Ploiești – Foto/Video – EXCLUSIV

22 aug. 2024, 02:00, 97 ,
Dragoș SAVIN în Actualitate

Petrecere cum rar îți e să vezi la Iași! Nepotul judecătorului Dan Anton a împlinit 18 ani. Majoratul anului la Iași a fost sărbătorit la Hotel Pleiada. Invitatul-surpriză a fost artistul Bogdan de la Ploiești. Zeci de invitați au participat la evenimentul care a ținut până în zori

Majoratul anului la Iași! Nepotul fostului judecător Dan Anton a împlinit 18 ani. Cum un asemenea eveniment nu putea trece neobservat în familia Anton, petrecerea a fost organizată, până în cele mai mici detalii, la singurul hotel de 5 stele din Iași. Deși petrecerea a avut loc pe data de 2 august, imaginile au ajuns în posesia reporterilor BZI acum. Totul a fost ținut cât se poate de secret, însă reporterii BZI au aflat detalii în exclusivitate. Călin Anton, fiul polițistului rutier Alin Anton și nepotul fostului judecător Dan Anton și-a invitat prietenii, colegii și familia la unul dintre cele mai pretențioase majorate care au avut loc vreodată la Iași. Pe data de 2 august, Hotelul Pleiada a adunat cele mai sonore nume din oraș. Călin Anton a făcut 18 ani, iar familia acestuia a considerat că petrecerea trebuie să fie una cu totul specială. De aceea, unul din trei cei mai cunoscuți artiști din țară, Bogdan de la Ploiești, a fost invitatul special.

Călin, nepotul judecătorului Anton, a împlinit 18 ani. Petrecere de zeci de mii de euro la Pleiada

Pe lângă îndrăgitul artist, la petrecere au fost și alte surprize. Invitații au fost răsfățați cu un meniu ales, demn de un hotel de 5 stele. Călin Anton, nepotul judecătorului Dan Anton, i-a avut alături pe părinți, frați, bunici și prieteni, iar petrecerea a ținut până în zori. Trebuie precizat că tânărul Călin a fost însoțit toată noaptea de frumoasa lui iubită, Carla, studentă la Drept. Apropiații lui Călin spun că și el își dorește să urmeze aceeași facultate. Cei doi au strălucit pe ringul de dans și au atras privirile tuturor. Tânăra a purtat o rochie elegantă, iar Călin a fost îmbrăcat în alb. Totodată, albul a fost non-culoarea preferată în seara fericitului eveniment. Mai multe prietene și totodată colege de-ale lui Călin Anton au fost îmbrăcate în alb și au sclipit de-a dreptul.

Imagini spectaculoase de la majoratul lui Călin Anton

Trebuie precizat faptul că nepotul fostului judecător Anton și-a sărbătorit majoratul alături de prietenul său din copilărie, David Prisacariu. Ambii au împlinit 18 ani la începutul acestei luni.  Călin Anton este elev la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” și este pasionat de mai multe sporturi pe care le practică de mic. Reporterii BZI au aflat că, acum, tânărul practică boxul la Tornado Fight Gym din Iași. Fără nicio urmă de exagerare, se poate spune că pentru petrecere familia Anton a cheltuit zeci de mii de euro. Călin pare a fi pasionat de călătorii, pentru că pe rețelele de socializare, acesta a postat imagini din diferite locuri. Ultima vizită pe care a făcut-o alături de Carla, iubita lui, se pare că a fost în Grecia. Călin, nepotul judecătorului Anton, a făcut 18 ani și are tot viitorul înainte.

Fostul judecător și-a felicitat nepotul

Fostul judecător Dan Anton a transmis un mesaj celor care au participat la majoratul nepotului său: „Vă adresez calde mulțumiri tuturor participanților la serbarea majoratului lui Călin și bunului său prieten, Pris! Voi sunteți importanți fiindcă ați dat culoare serii… Iubitul meu Călin, simțindu-ți evoluția din etapa copilăriei până în prezent, sunt îndreptățit să îți amintesc că, pe lângă alura de băiat chipeș, mugurii inteligenței tale au dat în floare de timpuriu!! Pe parcusul adolescenței, ai demonstrat ambiția de a deveni un adult puternic, dezvoltând capacități de a respecta programa școlară, deprinzând reale abilități sportive, culturale și sociale. Felicitări părinților, Alin și Gabriela, pentru așa băiat!! Cea mai pronunțată prerogativă a ta este o miraculoasă inteligență de contact!! Aceasta îți oferă perspective infinite în devenirea ta ca adult. Ai de devenit bărbat, fapt pentru care se cuvine să ne amintim că un bărbat este respectat în măsura în care știe să respecte. Bravo, Călin!! Sunt cel mai mândru de tine”, spus fostul judecător Dan Anton.

Comentarii
  • Ieșean de demult

    Deh fraților acesta este capitalismul! Unii prin gunoaie și alții printre 5 stele!
    Când Ceaușescu spunea că cea mai umană și dreaptă dintre oranduiri este socialismul noi hahaiam și tot hahaiam.
    Hahaiti și acum!

  • B de la Ploiești

    Iaca știre 🤣

  • Da, poartă blestemul multora traume produse de bunicutul…deja ați prezentat câteva. Preocuparea lui e s fie cu iubita prin vacanțe înainte de a fi majori…la ei se permite, nu e sex cu minori. Să vă fie rușine , urmă alege. Nu are cum să fie de calitate…progenitura de magistrat. Acest dezmăț este dovada lipsurilor educaționale.

  • Tat-su un mare golănete,
    Șu ,,bulelu” un mare șpăgărete.

  • are bani , doar ati scris ca i s-au sters datoriile la intretinere

  • Cum de au ratat telviziunile un astfel de eveniment? Nu trebuie dat pe posturi nationalaâe, sa ne uitam toata ziua in c– ul unor tzig….?

  • Doamne, ce solist renumit a cântat!…
    Nu vă e rușine?!? Într-un oraș cultural să cânte un manelist de mahala?!?
    Nu avem nimic cu majorul de 18 ani dar bunicul a făcut de rușine familia, comunitatea, colegii…
    Un pitic obraznic, cu fularul în jurul cefei groase…să stea departe de ce-i curat și frumos…
    Despre “bunica”,nu scrieți?!? Mătușa, unchiu’ etc.

  • Cata cocaina s-a tras la ziua lui? Dc nu cerceteaza nimeni ? Ca e nepotu lui anton?

  • A oprit tac’su 10 masini,a rezolvat 5 permise si a dat chef la Pleiada. Militienii de la rutiera-din tot judetul- sunt niste spagari imputiti,javre infecte

  • Imi place ca nimeni nu zice nimica de faptul ca notareata Anton e printre mafioti si bombardieri acolo.

  • Anton fost judecător!

    Are fata aia zici ca i mort… stire de doi lei ..!!

  • Ce frumos ! Cara eleganta si bun gust, demn fix de un judecator din Romania !
    Niste gunoaie, cap coada !

    • Copii de 12 ani filmează admirativ maneliști, într-un oraș mare care se vrea cultural, așazis intelectual, judecător aduce manele pentru odrasla care sta alaturi de o fufa care arata că o prostituata, părinți care își lasă copii sa participe la asemenea grozăvie… Viitorul este foarte foarte trist

  • Călin este și un mare amator de sex anal. Pasiv! A fost escortă pentru cordoane clienții fiind bărbați străini cu mare potențial financiar. Vreme de 3 ani a rotunjit conturile cordoanelor făcând anal și oral pe bani.
    Bravo Călin! Prietenul lui din copilărie intră la dublu cu el. Ce futaiuri ieșeau…. Vai vai!

  • Un mediocru care nu poate mai mult decât liceul Cantemir, iubitor de sport mai ales coca&ina și un ”renumit artist” Bogdan de la Ploiești, întregesc tabloul grotesc al oligofreniei întreținut de părinți și bunici.

    • De la Ploiesti, de unde mai exact? Cum intri, pe stanga? 🙂
      In timp ce englezii, irlandezii, danezii si suedezii s-au trezit si iau tiganii lor in furci, noi inca ii admiram. Ne meritam soarta.

  • Are tricou cu gauri,care poarta femeile 🤣

  • Tricou cu găuri = popo

    Ce grețos arata copchilul ăla, Călin… Român țiganizat. Comportamentul lui spune multe despre cum a fost crescut. Prevăd o mare pușcărie pentru câțiva din familia lui in 5 ani. Imposibil ca o astfel de familie de loaze țiganizate să nu fi făcut îmbârligături cu legea.

  • Daca ieri a avut majoratul, cel tarziu prin 2030 prinde pensie speciala.

  • Vad si copii lui corduneanu pe acolo. Majoru are o greata pe el de 2 lei. Golani obositi si el si judecatorul spagar

  • Cat prost gust …..

  • Mama nu este cumva sora Anei din Pacurari?

  • Toti interlopii si golanii pe care fostul judecator penal-spagar ANTON, i-a eliberat!!!! Apropos, mai faci naveta pe la primarii Antoane unde esti “jurist”

  • 12345abcdurs

    Stie tot orasul ca este consumator impreuna cu gasca lui de prieteni!
    Doar specialitatea casei, ca doar sunt bani..

  • Ionuț Gafencu

    Am făcut pârnaie în Germania cu taicasu înainte de a fi gabor, acu nu mă mai bagă în seamă. Anton ăla bătrân, lua zeci de mii de mărci șpagă și scotea toată mafia de hoți de mașini din Germania. Așa a făcut bani. Alin, se combina cu toate vagaboandele, a divorțat după ce a rupto cu bătaia pe nevastă’sa iar asta, de ciudă, sa culcat cu băieții de la intervenții…firma de pază care i-au umflat ochii lui Alin într-o seară. A mers la serviciu cu ochii umflați. Români, țărani cocliti cu manele în cap și aere de interlop. Va merge sigur la pușcărie junioru la ce combinații face cu prafu.

    • stai puţin, tat’su e poliţist deşi a făcut puşcărie?!? WTF !!!

    • Oamenii cu creier

      2 actuali adulti frumosi .Cu carte,viitor,educatie.Bravo lor .Lui Alin si Iliuta.Si intregii familii.Sunteti prea prosti astia care nu ati trecut de Letcani si scrieti aici abureli false

    • Salut incultule

      vino cu dovezi si arata le ca spui adevarul.Ai trecut de Vaslui?Pe unde ai casa?😄😄😄

  • Ce vă mai place să blocați unele comentarii….

  • Un drogat prost cu față de mortăciune:))

  • Va spun eu ca fără bani , fără nimic din ce are tac-su sau unchiul lui , nu ar mai avea arfe , “prieteni” , și nu ar mai suferi de el copilul asta . Ce știre e asta ? Sa va dau cald in suflet .

  • Marian Vanghelie

    toti cei care au scris aici negativ sunteti niste pizde masculine infecte.Scrie ti fratii mei in privat sau pe conturile voastre de facebook.Pizde care muriti de foame.V ati dori sa fi ti ca si ei

  • @Marian Vanghelie

    ti-ai ales bine numele, vezi sa te judece asta cand te va da in judecata gramatica limbii romane:) hai pa:)

  • Sex cu minori, țigani, etc etc etc etc etc

  • Domnul Goe al Iaşilor

    Ia uită-te la el, puţoiul, cum aruncă cu bani, ca un om mare…
    Mvai, e chiar emoţionant. Cum face el primii paşi în traiul specific cocalarilor şi ţiganilor. Bravo, Goe! Bravo!
    Dea Domnul să prinzi 25 de ani, dar mi-e greu să cred că o să se întâmple asta, la cum te-au crescut puşcăriaşii tăi de părinţi.
    O să fie cazul clasic: „părinţii au mâncat aguridă, iar copiilor li s-au strepezit dinţii”.

  • Pentru unii e o mare realizare in viata sa ajunga la 18 ani.

  • Nimic important sau spectaculos.

  • Felicitari copii!Au fost elevii mei.educati frumosi si foarte respectuosi!!!!Ma bucur pentru voi ….5-8 la Colegiul Emil Racovita!!!Bravo !!!!

  • Ciobanu Alexandru

    Exemple de copii din familii instarite!!!!Bravo voua!!!Nu ca altii care se drogheaza si stau morti prin baruri sau omoara lumea ….Bravo

  • Educati,frumosi si respctuosi.I am cunoscut pe amandoi baieti David Si Calin.Felicitari familiei!

  • Gheorghe Vuia

    Vad atata rautate in aceste comentarii, a fost ziua de nastere unor baieti cu bun simt pe care nici nu ii cunoasteti, fiecare se naste mai norocos sau mai ghinionisti! La multi ani fericiti alaturi de familie!

  • Dorina Baciu

    Ce doriti unor copii care nu v au deranjat asta ati dori si copiilor vostri daca ati avea puterea necesara sa faceti o petrecere de o asa avengura?

  • Lucian Costin

    Felicitari! O petrecere foarte frumoasa!

  • Calin a fost elevul meu la meditatii.A ajuns la Colegiul Emil Racovita cu 9,90 la romana si 9 la matematica.Acuma este la Liceul Dimitrie Cantemir…Are planuri mari in viitor si el si David.

    • De la Racoviță a ajuns la Cantemir , ba steoarfa , i a spune cum le ați dată note, nepoții judecătorului. Să ți fie rușine

  • Oameni buni….toata lumea isi face ziua…toata lumea bea….la petreceri ….toata lumea mananca.Ce este gresit?Dar pe altii care au omorat oameni nevinovati si sunt liberi sau pe domiciliu nu spune nimeni?Sunt 2 copii exemplari.Nu beau .Nu se drogheaza.Doar au talent la femei….

  • Marcel Ciolacu

    o petrecere cum rar va mai avea zona Moldovei parte.Ma refer tot…si Buzau😂

  • Felicitări cel mai frumos majorat din iasi de pana acum la multi ani copii frumosi

  • Cel mai frumos si elegant majorat felicitari !!

  • O petrecere frumoasa la care am participat!
    David si Calin 2 băieți deosebiți.

  • ce familii frumoase!!!Va invidiez constructiv…imi doresc si eu.Dar sotul e impotent

  • felicitari domnului Anton.Cat dumnealui a fost in functie era liniste in oras si pace.Un om deosebit si pe langa asta una din cele mai inteligente persoane pe care am cunoscuto …Bravo lui si intregii familii…🔝🎤

    • 🤣🤣🤣🤣🤗

    • Armin Nicoara

      Nu ma face sa râd… asta nici carte nu stie, a pupat pe multi in fund ca sa fie acceptat pe langa oameni de vaza ai Iasiului, si lumea a crezut ca e vreo lumina… un infect fara scrupule…

  • Nu mai e judecator de mult, un infractor

  • și cum e cu cocaina aia din nas băieți? Tati a adus-o?

  • Cei doi fac lumea vesela prin cluburi…Ninge si vara la ei.

  • Șoimu🤣🤣

  • Anton are caracatita in Zona Moldovei.Vrea sa il lase pe Satanel mic cu prietenii lui milionari sau cu functii….Ajuta si sunt ajutati de milionari functionari ,Interlopi.Sunt sub acoperire

  • Oare al baga si pe asta la SRI ca mae un pilos acolo.

  • Acest ordinar Anton o fost cel mai mare șpăgar din tribunalul Iași
    Iar băieții lui și nepoții sunt la fel
    De curvari nici nu mai vb
    Sai bag in p….a masii de ordinari.

    • Sandu Ciorba

      v au futut femeile …de asta sunteti suparati mai pripasilor care va fug femeile de acasa pentru astia a lu Anton.Lua ti cu paine.

  • Da’ cate cefe rase in poze! Si frunti late, de intelectuali.
    De ce plm sunt imbracati toti in alb? E vreo secta sau ceva?

  • cea mai frumoasa petrecere!Bravo voua oameni buni!

  • Oameni respectati cu credinta in Dumnezeu .Mai ales mama baiatului si familia ei .Dumnezeu te ajuta daca ai un suflet bun.Bravo oameni buni!

  • daca sunt oameni asa rai???cum se scrie aici…De ce au venit 180 de persoane.De ce???Sunt iubiti pt ca stiu sa respecte si Calin Si David si ambele ramuri ❤️❤️❤️❤️

  • De ce o inseli pe Carla?

  • Parohia Gomorra

    Viitorul lui e stabilit de câte dosare va avea în viitorul apropiat Unchiusu ” Ce față de ” Potângeni are această specie apărută pe piață… Să nu fii obraznic că te lovești la puța cu tot cu unchiusoru „

  • Știți ce ar fi interesant? Să știm câte doare a avut cu av securist Nechita Ionel și câte au fost spaguite. Curaj, poate totul e prescris, așa vom ști cat de om a fost acest judecător. Pare ca pute în jurul lui.

  • m-am uitat la filmulet, oameni penibili, cu gesturi de ‘kokalari'(k vine de khakha-rasa tziganeasca), cu asa zis muzica de khakha, nimic impresionant.
    poate stirea corecta era: cat de corciti si manelisti sunt tinerii in 2024.
    in rest, pe asta si pe tacsu daca l prinzi mai tare de guler iti vor zice ca ‘vezi tu dupa’, replica de bebelusi.
    ps: pentru lhabarii care le au luat partea: spor la lins in churs, in speciala sthoarfa aia de profesoara, daca chiar e profesoara, in mod normal un profesor intreg la cap nu ar scrie comentariul ala la asa imagini

  • Copilul nu are nici o vina ca, bunicul este un jeg fara caracter.

  • Anton avea paseret si-n pacuret. Bade anton

  • Judecatori, procurori, avocati etc etc. in mare parte tot interlopi deghizati sunt. Nu apare numele lor in ziare cum apare COR…., GANG…, BRAIL…. Nu le dau numele complet ca imi vine sa 🤮 Aia sunt 0 pe langa interlopii astia deghizati in avocati, procurori, judecatori. Acesti oameni fac legea, decid cine intra si scapa de puscarie! Bravo! „Ju ju ju sti sia sa facut dreptate, atat va pot spune” aka Bogdanel COR. 🥸 Cu asta am spus tot!

  • Sa ne pisam pe ei!

  • A băgat și beton?!

  • Ferească …!!!

  • cat a costat articolul?

  • Ghiciti cine a comandat acest articol? Anton fost judecator. I s-a parut ca a intrat intr-un con de umbra si a simtit nevoia sa fie bagat….in seama… Ce ziceti, l-am bagat destul, sau il mai bagam…?

    • Incearca si tu sa faci 30% din ce a facut el pozitiv in viata lui.Dupa vei fi cautat si tu de ziare la evenimente din familia ta gogomane

      • Traumele , chiar și puține, anulează tot ce a făcut bun. Progeniturile, inclusiv acest sărbătorit , vor plăti. Deja se simte, nu pare a fi un tânăr de nădejde, se pare ca e o lepra, vacanțe înainte de majorat cu prietena, spune totul.

      • Teteo, nu conteaza ce a facut.. conteaza ce face acum… oricum șmenurile facute cu dosare, l-a adus unde este acum.. un infractor condamnat definitiv… Oricum, cat a fost in magistratura, a lucrat in interesul lui si a curvelor… Are baiatul asta ce invata de la el… bravo…👏👏👏👏

  • De ce nu spuneti de acest exemplar de Nepot ce face prin cluburi.Cum se ya ds aia mai mari si fuge in spatele bunicului magistrat sau a Lui Oarza? Revelion 2023 ,,vine pentru toti timpul ,,,Neveu dat lui Niculita Daniel,Certuri cu tiganii,Cearta cu nepotii Cordoanelor …Aloopo promovati niste oameni care ar trebui ascunsi de pe retele lor de socializare.Da pai ziar….Time out ,Nish ,Skin .Numai primiti acest exemplar care face scandal.

  • De Oarza sau Clanurile din bucuresti de ce nu scrie nimeni ca au fost printre invitati?

  • Asta nu prinde 30 de ani fără cazare pe Dr. Vicol….se știe …e doar o chestiune de timp….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`