Prima pagină » Actualitate » A fost găsit trupul lui Cristian, tânărul dispărut în Italia! A fost căutat timp de trei săptămâni
A fost găsit trupul lui Cristian, tânărul dispărut în Italia! A fost căutat timp de trei săptămâni

A fost găsit trupul lui Cristian, tânărul dispărut în Italia! A fost căutat timp de trei săptămâni

23 iun. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Actualitate

Vești incredibile din Italia! După trei săptămâni de căutări, trupul lui Cristian, tânărul luat de viiturile din Italia, ar fi fost găsit! A fost căutat în cele mai periculoase zone ale râului Natisone, dar până astăzi echipa de salvatori nu a găsit nimic.

Conform știridiaspora.ro, echipele de salvare din Italia au găsit un cadavru în zona în care au fost găsite și trupurile neinsuflețite ale celor două românce, Patrizia și Bianca. Se crede că acesta i-ar aparține lui Cristian, astfel că acum urmează să fie identificat. Cadavrul a fost găsit de salvatori într-o zonă de adâncime a râului Natisone, foarte greu accesibilă!

Trupul lui Cristian, tânărul dispărut în râul Natisone din Italia, ar fi fost găsit

Cristian a dispărut în Italia, în urmă cu trei săptămâni, după ce a fost luat de viiturile din Italia. Nu era singur, ci alături de două prietene, tot românce, care, din nefericire, au fost găsite moarte. În ceea ce îl privește pe Cristian, însă, lucrurile au fost mai dificile decât s-ar fi crezut.

Trupul lui a fost căutat timp de trei săptămâni în locul foarte greu accesibile din râul Natisone. În tot acest timp nimeni nu l-a găsit pe Cristian, motiv pentru care în urmă cu câteva ore a fost schimbată operațiunea de căutare. După puțin timp, salvatorii au găsit trupul unui tânăr în râul Natisone.

Cadavrul nu a fost încă identificat, căci operațiunea este în curs de desfășurare, dar se crede că i-ar aparține lui Cristian. Rămâne de văzut dacă se va confirma sau nu că acela este trupul românului dispărut în Italia. Până în acest moment, familia lui a așteptat cu sufletul la gură vești din partea echipelor de salvare.

Ce i-a ajutat pe salvatori să găsească cadavrul

Misiunea salvatorilor a depins și de condițiile meteorologice de afară, căci zonele în care s-au efectuat căutări au fost foarte periculoase. Astăzi, însă, trei pompieri se aflau în acea zonă astăzi, iar faptul că apa a fost limpede i-a ajutat să caute eficient.

Cadavrul găsit urmează să fie identificat și să se stabilească dacă îi aparține sau nu lui Cristian. Până în acest moment, nu există nicio certitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *