Prima pagină » Local » A fost elucidat misterul zgomotelor ciudate de la Iași. Are legătură cu Aeroportul!

A fost elucidat misterul zgomotelor ciudate de la Iași. Are legătură cu Aeroportul!

18 feb. 2022, 02:00,
Livia Zăbrăuțanu în Local

Ultimele nopți ale localnicilor din zona Dancu-Aroneanu-Sărăriei au fost nelipsite de griji din cauza pocniturilor puternice care se auzeau în mod repetat, la intervale scurte de timp. Directorul general al Aeroportului Iași, Romeo Vatră, a elucidat misterul cu privire la zgomotele ciudate de la Iași oferind o explicație pentru ceea ce părea a fi pentru ieșeni un semnal de alarmă din cauza situației tensionate dintre Rusia și Ucraina

Situația delicată le-a dat de gândit celor aflați în scaunul de conducere de la Aeroportul Iași, aceștia simțind că trebuie să ofere niște explicații. Astfel, Romeo Vatră a făcut precizări în legătură cu zgomotele ciudate de la Iași, cât și deciziile care urmează a fi luate.

Care sunt inamicii atacați de „tunurile“ de la Iași

un tun pe campul de lupta

Tunurile cu propan pentru alungarea păsărilor ar fi fost cele care au produs zgomotele și nu cele din echipamentul armatei

avion care are pete de sange din cauza lovirii pasarilor

Conform directorului general al aeroportului au avut loc mai multe incidente neplăcute din cauza păsărilor

În urma numeroaselor nopți în care localnicii din zona Dancu-Aroneanu-Sărăriei s-au plâns de existența unor zgomote ciudate, reporterii BZI i-au contactat pe cei aflați la conducerea Aeroportului Iași în speranța elucidării misterului care le fură liniștea oamenilor. Directorul general, Romeo Vatră, nu a întârziat în a oferi un răspuns îndreptând pe această cale păreri de rău pentru persoanele cărora le-au fost tulburate orele de somn.

,,Avem într-adevăr tunuri cu propan pentru alungarea păsărilor și ele funcționează non-stop. Ne pare rău pentru disconfortul creat localnicilor! Vom discuta cu directorul operațional pentru a stopa folosirea acestora pe timpul nopții. Chiar în urmă cu două săptămâni am avut incidente nefericite din cauza păsărilor, iar acesta este motivul pentru care trebuie să le folosim. Problema va fi remediată cât de curând”, a declarat Romeo Vatră.

Întrucât folosirea tunurilor cu propan produce un zgomot destul de puternic, aceasta a fost cauza care timp de zile întregi a îngrijorat locuitorii din zonă.

Armata Română cauza altor zgomote ciudate de la Iași?

persoana echipata de lupta deasupra unui tanc

Trupele Armatei Române ar fi realizat exerciții de pregătire neanunțate

colaj cu zona unde s-au auzit zgomotele si o persana care tine mainile la urechi

Locuitorii din zona Dancu-Aroneanu au sesizat zgomote ciudate noaptea

În urmă cu doar câteva zile, începând cu orele 20:00-21:00 și până târziu în noapte, au fost semnalate zgomote de o intensitate ridicată de localnicii din zona Dancu-Aroneanu-Sărăriei, care au avut un caracter repetitiv, timp de vreo patru zile.

Surse neoficiale au declarat pentru BZI faptul că zgomotele ciudate de la Iași care se auzeau în mod repetat în zona antemenționată, dar și în Municipiu, ar fi fost cauzate de desfășurarea diverselor activități ale Armatei Române. Potrivit legii, în cazul în care au loc activități de acest gen, acestea trebuie specificate populației care se află în zonă întocmai pentru a evita existența unor victime colaterale și pentru a nu speria localnicii prin zgomote ciudate.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024