Prima pagină » Cancan » A fost decisă custodia pentru fiica Ronei Hartner! Familia artistei a confirmat vestea

A fost decisă custodia pentru fiica Ronei Hartner! Familia artistei a confirmat vestea

29 mart. 2024, 10:30,
în Cancan

După câteva luni de dezbateri în instanța franceză, în cele din urmă a fost decisă custodia pentru Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner. După moartea artistei, adolescenta s-a trezit în mijlocul unei dispute între tatăl său și membrii familiei mamei sale. Astfel, de-acum înainte, Rita Sumalya va locui alături de bunica maternă și de unchiul său, fratele mamei sale.

Rona Hartner a fost căsătorită cu dansatorul francez de origine argentiniană, Rocco Sedano, în urmă cu mai bine de 17 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut și o fiică, Rita Sumalya. După divorț, adolescenta a locuit doar cu mama sa, până când, din nefericire, artista a fost răpusă de cancer.

A fost decisă custodia pentru fiica Ronei Hartner

După multe dispute între familia Ronei Hartner și dansatorul Rocco Sedano, justiția franceză a luat o decizie privind custodia Ritei. În ciuda faptului că Rita nu a vea o relație foarte bună cu tatăl ei, după înmormântare, acesta a cerut custodia fiicei sale, fapt ce i-a nemulțumit pe membrii familiei regretatei artiste.

După multe dispute între cele două tabere, justiția franceză a ajuns la o concluzie în acest caz. Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Rita, fiica Ronei Hartner. Nu numai că a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, dar s-a trezit brusc în mijlocul unor discuții privind custodia ei.

Chiar dacă adolescenta nu a avut niciodată o relație bună cu Rocco Sedano, iar în toți acești ani s-au văzut foarte rar, bărbatul a vrut să participe la înmormântarea fostei sale soții, iar ulterior și-a exprimat dorința de a o lua în grija lui pe Rita. Totodată, ar fi amenințat-o pe fiica Ronei Hartner că în cazul în care nu va accepta să stea cu el, va face toate demersurile necesare pentru a fi dată în plasament.

Nu mai încape îndoială faptul că acest lucru i-a nemulțumit pe cei din familia Ronei Hartner, care s-au luptat din răsputeri pentru a câștiga custodia Ritei. De asemenea, rudele artistei au spus atunci că intențiile artistului ar fi doar de ordin financiar, întrucât ar putea să primească un ajutor considerabil din partea statului francez, pentru părinții singuri.

Rocco Sedano își va putea vizita fiica

În cele din urmă, judecătorii franceziau decis ca tânăra să rămână alături de bunica maternă și de unchiul său. Acum, Rita locuiește în casa mamei sale, la Toulon, împreună cu aceștia. De asemenea, Rocco Sedano își va putea vizita fiica timp de câteva ore, o dată la două săptămâni, dar numai dacă și ea va fi de acord.

În ciuda faptului că Rita va rămâne în grija bunicii și a unchiului său, adolescenta va avea nevoie în continuare și de semnătura tatălui său dacă va vrea să călătorească în afara granițelor Franței.

Se pare că Rocco Sedano îi îngreunează situația fiicei sale, întrucât în iarna aceasta și-ar fi dorit să meargă în Canada la schi, acolo unde locuiește mătușa sa, Rinda Hartner, însă dansatorul nu a fost de acord. Fără îndoială, a fost o veste tristă pentru fiica Ronei Hartner, care traversează acum cea mai dificilă perioadă din viața sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`