Prima pagină » Cancan » A fost Cristina Șișcanu amanta lui Mădălin Ionescu? Moderatoul tv a rupt tăcerea

A fost Cristina Șișcanu amanta lui Mădălin Ionescu? Moderatoul tv a rupt tăcerea

25 mart. 2024, 10:46,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume a speculat la începutul relației dintre cei doi, faptul că Cristina Șișcanu a fost amanta lui Mădălin Ionescu.

Prezentatorul TV a explicat acuzațiile care au fost aduse împotriva relației sale cu Cristina și a recunoscut că actuala sa soție a avut de suferit din cauza vorbelor răutăcioase. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 14 ani și au o căsnicie fericită, chiar dacă modul în care a început povestea lor de dragoste a fost diferit.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu cu o familie frumoasă. Împreună au o fetiță de 6 ani, Petra. Pe lângă Petra, Cristina a devenit mamă adoptivă și pentru cei doi copii din prima căsătorie a lui Mădălin, Ștefania, de 25 de ani, și Filip, de 19 ani. Cei doi tineri au rămas în grija lui Mădălin Ionescu după divorțul de fosta sa soție.

Astfel, Cristina și Mădălin au o familie unită, formată din cinci membri, cu o dragoste care îi unește și îi face fericiți.

A fost Cristina Șișcanu amanta lui Mădălin Ionescu?

Mădălin Ionescu a fost întrebat pe platformele de socializare dacă Cristina Șișcanu, actuala sa soție, a fost amanta sa în timp ce era căsătorit. Mădălin Ionescu a dorit să clarifice cu politețe acest subiect care a fost mereu subiect de discuție, explicând în detaliu cum s-au desfășurat lucrurile.

„Nu, nicio clipă, Cristina este o femeie mult prea mândră pentru a accepta un astfel de statut. Am început relația din momentul în care eu eram singur. Stăteam la Unirii împreună cu Ștefania, în apartamentul în care rămăsesem noi doi, Filip din păcate s-a dus în altă parte în momentul în care mama lui a părăsit acel spațiu.

Țin minte și acum prima reacție a lui Filip atunci când ne-a văzut pe mine și Cristina. Eram în parcul Carol, ne-a luat mâinile, palmele și le-a pus una în cealaltă și a zâmbit pentru că el simțea cu adevărat nevoia unor părinți uniți, care să-i stea aproape. A văzut acest lucru în noi și a avut dreptate. Vreau să vă mai spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre fără să intuiți cât de mare a fost teroarea voastră.

Dacă s-ar fi întâmplat așa, persoana lezată ar fi făcut circul cel mai mare. Presiunile semnificative, enorme, încât probabil că s-ar fi întâmplat zilnic să fim atacați, dar nu s-a produs niciun episod de genul ăsta. Oare de ce? Nici nu realizați cât de rău i-ați făcut Cristinei sau cât de ușor v-ați pronunțat și cât de nevinovată este această femeie’ , a declarat Mădălin Ionescu, după ce a fost întrebat dacă soția lui, Cristina Șișcanu, i-a fost amantă.

Ce dezvăluiri a făcut Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a fost blamată pentru presupusa deteriorare a căsniciei lui Mădălin Ionescu, dar ea a negat întotdeauna această acuzație. Recent, jurnalista a oferit câteva explicații referitoare la debutul relației sale cu soțul ei.

„Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter. Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație. Chiar așa am auzit discuții. Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm’, a dezvăluit Cristina Șișcanu, în emisiunea Danei Săvuică.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate.’, a continuat Cristina.

Cât despre zvonurile legate de începutul poveștii lor, vedeta susține că soțul ei nu era vreun milionar ca ea să aibă vreun scop în a avea o relație cu el. „Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.’, a conchis Cristina Șișcanu

Pentru a pune capăt zvonurilor cu privire la faptul că Cristina Șișcanu i-a fost amantă, Mădălin Ionescu a rupt tăcerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *