Prima pagină » Eveniment-Social » A fost arestat pentru 30 de zile după ce a comis mai multe furturi
A fost arestat pentru 30 de zile după ce a comis mai multe furturi

A fost arestat pentru 30 de zile după ce a comis mai multe furturi

10 feb. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Eveniment-Social

Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de furt calificat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 24 decembrie 2019, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras din buzunar, unui bărbat de 34 de ani, suma de 13.000 de lei. La data de 15 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras din buzunar, unui bărbat de 50 de ani, un portofel cu acte și bani, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 de lei.

La data de 26 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras din buzunar, unui bărbat de 32 de ani, un portofel cu acte, carduri și bani, cauzându-i un prejudiciu de 1.500 de lei. La data de 2 februarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras din buzunar, unui bărbat de 48 de ani, un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 600 de lei.

10În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 06 februarie, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. Acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`