Prima pagină » Actualitate » A fost arestat bărbatul care şi-a agresat concubina şi i-a luat fetiţa de un an şi jumătate
A fost arestat bărbatul care şi-a agresat concubina şi i-a luat fetiţa de un an şi jumătate

A fost arestat bărbatul care şi-a agresat concubina şi i-a luat fetiţa de un an şi jumătate

09 aug. 2023, 22:20,
BZI.ro, în Actualitate

Bărbatul din Bacău care şi-a agresat concubina, de care nu avea voie să se apropie, şi i-a luat fetiţa de un an şi jumătate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Bacău a anunţat, miercuri seară, că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El este acuzat că, băut fiind, s-a dus la locuinţa concubinei sale, deşi avea ordin de interdicţie, a agresat-o, apoi a plecat luând fetiţa de un an şi jumătate, dar şi maşina femeii.

Bărbatul a ameninţat polițiștii cu un fierăstrău electric pe care-l pornise

Conform Poliției Române, miercuri polițiștii Secției 4 Poliție Podu Turcului au fost sesizați prin 112 că un bărbat de 45 de ani din localitate ar fi mers la locuința concubinei sale, în vârstă de 40 de ani, din comuna Motoşeni, pe care ar fi agresat-o, i-ar fi sustras autoturismul și ar fi luat-o și pe fetița de un an și jumătate, fără acordul femeii. Bărbatul avea interdicția de a se apropria la o distanţă de 25 de metri faţă de femeie, copiii acesteia și locuința lor.

Când poliţiştii s-au prezentat la locuinţa lui pentru a lua copila, bărbatul i-a ameninţat cu un fierăstrău electric pe care-l pornise.

A fost imobilizat, iar fetiţa a fost preluată în siguranţă.

Fetița a fost preluată de reprezentanții DGASPC Bacău

Ceilalți polițiști aflați la faţa locului au pătruns în locuința bărbatului, unde au găsit-o pe fetiță, și au luat-o de acolo. A fost solicitată, prin 119, prezența reprezentanților DGASPC Bacău, care au preluat fetița, internând-o într-un centru de specialitate.

Întrucât femeia nu a fost găsită la locuința acesteia, polițiștii au început să o caute și au găsit-o ascunsă într-o casă părăsită, la o distanţă de aproximativ doi kilometri de locuință.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe timpul deplasării cu autoturismul în care se afla şi fetița acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *