Prima pagină » Local » A fost anulată licitația de peste 980.000 de euro din comuna Ion Neculce. Proiectul avea ca obiectiv construirea terenurilor de sport și spațiilor pentru activități recreative
A fost anulată licitația de peste 980.000 de euro din comuna Ion Neculce. Proiectul avea ca obiectiv construirea terenurilor de sport și spațiilor pentru activități recreative

A fost anulată licitația de peste 980.000 de euro din comuna Ion Neculce. Proiectul avea ca obiectiv construirea terenurilor de sport și spațiilor pentru activități recreative

17 oct. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Local

A fost anulată licitația de peste 980.000 de euro din comuna Ion Neculce. Niciun constructor nu a fost interesat de contract

Primăria din comuna Ion Neculce a publicat procedura de licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, la finalul lunii septembrie 2024. Până pe data de 14 octombrie, firmele interesate de contract au avut posibilitatea depunerii ofertelor financiare. Însă, la data limită de depunere, niciun constructor nu a fost interesat să se înscrie în procedură.

A fost anulată licitația de peste 980.000 de euro din comuna Ion Neculce, județul Iași

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), licitația care a avut ca obiectiv contractarea serviciilor pentru proiectul „Construire centru multifuncțional pentru copii, cu terenuri de sport și spații pentru activități recreative și culturale și asigurarea utilităților necesare” a fost anulată.

„14.10.2024: Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți care au depus oferta”, se arată în mesajul publicat pe SEAP.

Contractul avea o prevedere bugetară în valoare de 4.103.280 de lei, fără TVA, adică 4.882.903 lei, cu TVA inclus, aproximativ 981.290 de euro, cu TVA.

„Valoare estimată totală: 4.103.280,68 lei, fără TVA, defalcată după cum urmează: Cap. 1.2. Amenajarea terenului – 81.246,27 lei, fără TVA; Cap. 4.1. Construcții și instalații – 3.356.106,77 lei, fără TVA; Cap. 4.2. Montaj, utilaje, echipamente tehnologice și funcționale – 21.676,57 lei, fără TVA; Cap. 4.3. Utilaje, echipamente tehnologice si funcționale cu montaj – 628.092,00 lei, fără TVA; Cap. 5.1.1 Organizare de șantier – 16.159,07 lei, fără TVA; Valoarea estimată nu include valoarea aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare transmise în termen, cu maximum 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

Proiectul ar fi trebuit realizat în maximum 24 de luni

Proiectul care presupunea construirea unui centru multifuncțional și un parc pentru recreere și sport în satul Războieni, un teren multisport în satul Prigoreni și un parc pentru recreere și sport, teren multisport în satul Buznea. Durata acestuia de implementare era de maximum 24 de luni.

„În perioada de execuție, Executantul va organiza execuția lucrărilor, va mobiliza resursele necesare execuției lucrărilor, va efectua trasarea și pichetarea lucrării, va efectua toate lucrările prevăzute în contract, proiectul tehnic, și va solicita acceptul beneficiarului pentru lucrările, materialele, prefabricatele, confecțiile etc., înainte ca acestea să fie puse în operă, inclusiv aprovizionările cu materiale; va întocmi toate documentele de calitate necesare recepției lucrărilor, va întocmi situațiile de lucrări si le va supune aprobării Dirigintelui de șantier desemnat de beneficiar, participă la întâlnirile organizate de beneficiar ori de câte ori va fi cazul, va soluționa toate problemele care cad în sarcina sa – în termenele stabilite de Beneficiar”, se mai arată în documentele publicate pe SEAP.

Amintim că, anul trecut, în comuna Ion Neculce a fost finalizată construirea dispensarului.

A fost anulată licitația de peste 980.000 de euro din comuna Ion Neculce. Niciun constructor nu a fost interesat de contract. Proiectul includea construirea unor terenuri de sport și a unor spații pentru recreere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`