Prima pagină » Local » A fost abandonată când avea doar câteva zile de viață, dar acum își caută părinții biologici! Povestea tinerei studente ce nu-și cunoaște originile

A fost abandonată când avea doar câteva zile de viață, dar acum își caută părinții biologici! Povestea tinerei studente ce nu-și cunoaște originile

24 aug. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

Miruna Gabriela Puiu este o tânără pășcăneancă, în vârstă de 19 ani, ce a fost abandonată de părinții biologici când avea doar câteva zile de viață. Studenta de la Facultatea de Litere nu își cunoaște trecutul, singura informație pe care o deține în acest sens fiind reprezentată de faptul că imediat după naștere a fost găsită de o asistentă la ușa secretariatului de la Spitalul Municipal din Pașcani

Pășcăneanca nu este sigură de corectitudinea datelor personale, întrucât și data nașterii a fost stabilită la presupunerea făcută de expertiza legală realizată în momentul în care a fost găsită.

Își caută dintotdeauna părinții biologici

Tanara cu roba si toca

Își caută părinții biologici

O tânără abandonată la naștere, pe nume Miruna Gabriela Puiu, în vârstă de 19 ani, își caută disperată familia biologică, dorind să afle cât mai multe despre originile și despre familia sa.

Tânăra a fost abandonată cu mulți ani în urmă în fața ușii secretariatului de la Spitalul Municipal Pașcani, ulterior fiind adoptată de o familie din municipiu.

Miruna a făcut un apel către toți cei care ar putea să o ajute cu informații utile, astfel încât aceasta să-și poată cunoaște trecutul.

”Aș dori să îmi găsesc și eu familia biologică. Părinții adoptivi spun că aș fi fost abandonată de când m-am născut. Știu că am fost născută la data de 5 martie 2003, dar părinții adoptivi mi-au spus că această dată nu este exactă, a fost pusă la presupunerea făcută de expertiza legală, deci pot fi născută oricând în perioada decembrie 2002-martie 2003, cam aceea ar fi data mea de naștere totuși.

Am fost născută în orașul Pașcani, județul Iași, și abandonată, fiind adoptată ulterior la vârsta de aproximativ 9 luni, în Pașcani. În certificatul de naștere nu există date despre părinți, nimic.

Aș dori din tot sufletul să îmi cunosc părinții și frații, dacă există”, a declarat Miruna Gabriela Puiu.

Prin urmare, pășcăneanca dorește să afle mai multe despre părinți și eventualii săi frați, să-și cunoască originile și să știe cine sunt, de fapt.

Părinții adoptivi o susțin în acest demers

Cuplu la curs festiv

Părinții adoptivi o susțin în acest demers

Familia din Pașcani care a adoptat-o pe studenta de astăzi de la Facultatea de Litere o susține în această inițiativă, înțelegând dorința fetei de a-și cunoaște familia biologică și originile.

“Am discutat cu ei despre asta și mi-au spus că le-ar face și lor plăcere să îi cunoască pe părinții mei biologici. Părinții mei adoptivi mă cunosc, îmi înțeleg dorința de a-mi cunoaște originile, mă înțeleg minunat cu ei.

Acum sunt studentă la Facultatea de Litere, specializarea rusă-română, am un iubit, nu-mi lipsește nimic, îmi doresc doar să aflu mai multe despre viața mea, despre trecut”, a adăugat Miruna Gabriela Puiu.

Miruna Gabriela Puiu nu condamnă în niciun fel decizia mamei sale de a o abandona, tot ceea ce își dorește este să o cunoască.

Amintim că județul Iași se numără printre orașele cu cele mai multe minore ce devin mame, nașterile nefiind monitorizate. Tinerele mame, nefiind susținute de familie, aleg să renunțe la propriul copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *