Prima pagină » Bursa Barfelor » A făcut promisiuni peste promisiuni, iar acum nu mai știe pi undi să mai scoată cămașa
A făcut promisiuni peste promisiuni, iar acum nu mai știe pi undi să mai scoată cămașa

A făcut promisiuni peste promisiuni, iar acum nu mai știe pi undi să mai scoată cămașa

16 aug. 2024, 02:00, 4 ,
în Bursa Barfelor

În încheierea rubricii de astăzi, babele vă mai istoricesc ci promisiuni grandioase s-au făcut în campania electorală. Șăful partedului cu trandașiri, în dorința di a ajungi prășădinti la conșiliul judățan, le-a promis unor politroșeni din prin părțile judățului că-i faci senatori și deputați, numai să-i oferi sprijin. Oamenii i-au stat alăturea, dar problema îi că pusideul nu ari nici el locuri pentru jumătati de judăț, așa că mulți o să rămână doar cu promisiunili.

Comentarii
  • V-am convins pe toți ca sunt un mototol și ca nu sunt bun de nimic! Și Dragnea m-a testat punăndu-mă Ministru dar m-a dat rapid afara ptr. că eram tare blegoman.

  • Vlad Ciobanu

    Hai, ca mi-a ieșit și dată asta, am făcut o strategie de neuitat, am dat sondaje de am rezolvat municipiul, mai am vreo 2-3 primari și ma relaxez.

  • Stanciu Castanciu

    Sa vedem cei 3 deputati rămași, reactivați de Cojocel, acu pe ultima suta de metri ce fac. Pe colegiile lor au fost fruntași, nevoie mare, acu toți visează la locuri pe lista. Iar Cojocel a promis la tot partidul ca ii pune pe lista.

  • Puiu Serbescu

    Acu, eu vreau și loc pe liste, ca doar nu m-am revolat degeaba, cu autocarele la București, nu știau astea ca eu nu am reusit sa strâng nici 30 de oameni, dar chiar și asa mi-a ieșit. Acu la liste mai facem o data…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`