Prima pagină » Titlurile zilei » A făcut o domnișoară să se îndrăgostească nebunește de el, iar mai apoi a pus-o pe tavă bărbaților dornici de senzații tari. Un singur individ a bartjocorit-o de 25 de ori, după ce a plătit pentru asta! (Exclusiv)
A făcut o domnișoară să se îndrăgostească nebunește de el, iar mai apoi a pus-o pe tavă bărbaților dornici de senzații tari. Un singur individ a bartjocorit-o de 25 de ori, după ce a plătit pentru asta! (Exclusiv)

A făcut o domnișoară să se îndrăgostească nebunește de el, iar mai apoi a pus-o pe tavă bărbaților dornici de senzații tari. Un singur individ a bartjocorit-o de 25 de ori, după ce a plătit pentru asta! (Exclusiv)

08 sept. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Mărturia sfâșietoare a unei femei obligată să se prostitueze de propriul iubit! „Mi-a spus că trebuia să fiu dusă la produs în Belgia!” Iubitul ei a pus-o să facă sex normal și oral cu diverși bărbați! În timp, femeia a aflat un secret cutremurător despre bărbatul de care se îndrăgostise

Mărturia sfâșietoare a unei femei obligată să se prostitueze!

„Mi-a spus că trebuia să fiu dusă la produs în Belgia!”

O femeie, M.L., a trecut prin zile de groază, după ce a fost obligată de propriul iubit să practice cea mai veche meserie din lume. Povestea tragică a acesteia începe în luna noiembrie 2017, când femeia l-a cunoscut pe Ștefan Valentin Pascal, un individ de 44 de ani, din Bârlad.
Cei doi s-au plăcut și au început o relație de concubinaj. Vreme de aproximativ 6 luni, relația a mers ca pe roate. Însă, în luna aprilie 2018, lucrurile au luat o turnură îngrozitoare pentru femeie.

„Nu voiam ca părinții mei să audă tot felul de lucruri urâte despre mine!”

Femeia a povestit că, în aprilie 2018, ea și cu iubitul ei s-au întâlnit pe stradă cu un cunoscut.

„La un moment dat, eu am început să fac curat în locuința lui Ștefan Valentin Pascal. Cu acea ocazie, am găsit înscrisuri de la instanțele de judecată din care rezulta că a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism. Am avut o discuție cu acesta și a recunoscut că s-a ocupat cu astfel de fapte și că a făcut pușcărie. Imediat după această discuție, Ștefan Pascal a spus că din asta se face bani și că eu ar trebui să fac acest lucru. Precizez că eu am avut un prieten la Focșani și, la un moment dat, m-am intersectat cu el prin municipiul Bârlad, eu fiind împreună cu Ștefan Pascal.

În momentul în care am fost salutată de acest tânăr, Ștefan Pascal a început să spună despre mine că trebuia să fiu dusă la produs în Belgia de acel bărbat. Din acel moment, Ștefan Pascal a început să mă șantajeze că, în cazul în care eu nu voi întreține relații sexuale cu diferiți bărbați, contra cost, el va spune părinților mei că am fost sechestrată la Focșani și că aceștia ar fi trebuit să mă vândă la prostituție, în Belgia. Acest lucru nu era adevărat. Eu nu voiam ca părinții mei să audă tot felul de lucruri urâte despre mine și mai ales nu voiam să audă fiica mea, care era în grija acestora și are vârsta de 13 ani”, a mărturisit femeia în fața anchetatorilor.

„Ștefan Valentin Pascal m-a lovit cu pumnul în piept!”

Femeia a mai relatat că, la un moment dat, Ștefan Valentin Pascal i-a adus primul client.

„Mi-a adus primul client, care am auzit că se numește N. Acest client avea și numărul meu de telefon, pe care îl primise de la Ștefan Pascal. După o perioadă, am încercat să-i spun lui Ștefan Pascal că eu nu mai vreau să întrețin relații sexuale cu bărbații aduși de el, iar acesta m-a lovit cu pumnul în piept și a spus că voi face în continuare acest lucru, altfel va spune părinților tot felul de prostii. Îmi era teamă ca părinții mei să afle că eu am întreținut relații sexuale cu diferiți bărbați.

Nu am încercat niciodată să fug de la locuința lui Ștefan Pascal sau să spun cuiva despre faptul că acesta mă obligă să întrețin relații sexuale cu diferiți bărbați contra cost, pentru că îmi era teamă pentru integritatea mea fizică și a familiei mele. Acesta, la un moment dat, mi-a arătat un cuțit în bucătărie și a spus că, în cazul în care se aude ceva de la mine, va înfige acel cuțit în pieptul meu”, a mai povestit femeia.

Pusă să facă sex cu 3 clienți, femeia a refuzat

Femeia a adăugat că Ștefan Valentin Pascal a încercat să o convingă să întrețină relații sexuale orale cu clienții.

„I-am spus că nu pot face acest lucru, pentru că îmi este scârbă, moment în care s-a enervat și m-a lovit cu pumnul în piept. Eu eram prezentată clienților de către Ștefan Pascal cu numele de «M.». Am avut o discuție cu acesta și am întrebat de ce sunt prezentată cu numele de M., iar el a spus că așa e mai bine. Acesta mă șantaja că va spune părinților mei și familiei mele că eu sunt prostituată dacă voi încerca să plec sau să spun cuiva că sunt pusă să întrețin relații sexuale cu diferiți bărbați. În altă situație au fost aduși 3 clienți de la Perieni, care erau sub influența alcoolului.

Unul se numea G. și avea o sticlă de rachiu, încercând să mă determine să consum și eu cu ei. Am refuzat să întrețin relații sexuale cu aceștia, iar Ștefan Pascal s-a enervat foarte tare și m-a amenințat că, în cazul în care voi mai refuza clienți, mă va bate. Tot timpul, el îmi spunea că, în cazul în care va fi prins de Poliție, va declara că eu îl puneam să aducă clienți cu care eu să întrețin relații sexuale și că banii erau pentru a mă întreține eu și copilul meu. Dacă nu aș fi fost șantajată de Ștefan Pascal cu darea în vileag către părinții mei, cu acele fapte nereale, nu aș fi întreținut relații sexuale cu niciunul dintre acei bărbați aduși de el”, a mai spus victima.

A susținut că ar fi fost sechestrată de iubitul ei: apel la 112!

Pe 3 martie 2019, la ora 17:01:48, femeia a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical. Când au intrat în apartamentul respectiv, membrii echipajului de pe ambulanță au auzit-o pe femeie spunând că a fost bătută de Ștefan Valentin Pascal și că individul o ținea închisă la el în apartament de aproximativ o lună. Totodată, aceasta le-a spus celor de pe ambulanță că individul o „obligă să facă ce nu vrea”.
După demararea cercetărilor, oamenii legii au vorbit și cu clienții aduși pentru a face sex pe bani cu femeia.

„Îl cunosc pe Ștefan Pascal de mai mult de un an. Îmi amintesc că numărul lui de telefon l-am primit de la N.B. Acesta m-a întrebat dacă vreau o fetiță și, apoi, mi-a dat numărul lui Ștefan Pascal”, a declarat martorul D.S.

Ștefan Valentin Pascal, trimis în judecată și condamnat cu executare

La finalizarea cercetărilor, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Ștefan Valentin Pascal. Acesta a fost acuzat de proxenetism în formă continuată și lipsire de libertate în mod ilegal. Pentru cea de-a doua infracțiune, individul a fost achitat. Pentru proxenetism, acesta a fost condamnat de magistrați la pedeapsa rezultantă de 4 ani și 6 luni de pușcărie.

Dar sentința a fost contestată. Acum, procesul a fost reluat la Curtea de Apel Iași. Judecătorii ieșeni vor decide ce se va întâmpla în continuare în cazul femeii care susține că a fost obligată să se prostitueze. De altfel, femeia a afirmat că ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale contra cost cu cel puțin 6 bărbați. Unul dintre clienți a relatat că a fost de peste 10 ori în casa lui Ștefan Valentin Pascal pentru a întreține raporturi intime cu femeia. Un altul a susținut că a mers de peste 25 de ori pentru a-și satisface poftele carnale.

Pe de altă parte, la audieri, Ștefan Valentin Pascal nu a recunoscut comiterea faptelor. De remarcat este faptul că individul a fost condamnat definitiv pe 24 decembrie 2013 la 3 ani de închisoare, pentru trafic de minori și proxenetism. Acesta a fost liberat condiționat pe 16 septembrie 2015, cu un rest de executat de 347 de zile de pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *