Prima pagină » International » A făcut greșeala să atingă un aliment și a ajuns la spital! „Aș fi putut muri!“ – VIDEO
A făcut greșeala să atingă un aliment și a ajuns la spital! „Aș fi putut muri!“ - VIDEO

A făcut greșeala să atingă un aliment și a ajuns la spital! „Aș fi putut muri!“ – VIDEO

10 oct. 2023, 11:39,
în International

O femeie a făcut greșeala să atingă un aliment și a ajuns la spital. Aceasta are alergie la alune și urmăritorii ei de pe TikTok au rămas șocați când au văzut un filmuleț cu ea în spital. Femeia era tumefiată la față, de parcă ar fi fost bătută. Videoclipul postat de Shiv Sewlal a fost viozinat de 17 milioane de oameni.

A făcut greșeala să atingă un aliment și a ajuns la spital

Shiv Sewlal este alergică la alune, iar după ce a atins din greșeală niște alune, organismul ei a reacționat extrem de violent. Femeia a postat filmările făcute când viața i-a fost pusă în pericol de gestul făcut.

„Nu știu ce tocmai s-a întâmplat, dar ceva s-a întâmplat în mod clar. Nu știu niciodată când să merg sau nu la spital. Mă simt complet bine, doar că nu arată bine“, a spus Shiv Sewlal în filmulețul postat pe TikTok.

În clip, se vede cum pleoapele și obrajii femeii sunt complet umflați și învinețiți. Totuși, TikTokerița nu părea să intre în panică în legătură cu ceea ce se întâmplă.

„Nu prea văd bine, așa că pot doar să ating lucrurile. Mă duc la spital! Este atât de enervant când nici măcar nu mănânci nimic la care ești alergic și asta se întâmplă. Simt așa, ca o mâncărime“, a adăugat femeia.

Aceasta a avut probleme să iasă din clădire deoarece nu a funcționat recunoașterea facială, deoarece fața ei era atât de umflată.

Când a sosit în sfârșit la spital, femeia a continuat să filmeze ce i se întâmplă, iar pe fundal se aude un cadru medical  cum îi spune că trebuie să meargă la resuscitare.

Un doctor a întrebat-o dacă a folosit antidotul pe care îl are pentru astfel de situații, iar Shiv a răspuns „Nu”.

Femeii i s-a făcut o injecție de adrenalină pentru a-și reveni.

Shiv Sewlal are peste 40 de alergii

Shiv Sewlal este din Cape Town, Africa de Sud, și are peste 40 de alergii. Femeia postează diverse videoclipuri pe Instagram la care oamenii se raportează adesea.

În clipurile postate, femeia spune că are peste 40 de alergii și a făcut oamenii de pe platforma de socializare destul de conștienți de luptele, pregătirile și umorul general din jurul vieții unor oameni ca ea. În prezent, are peste 86.500 de urmăritori.

„Cea mai rea experiență a mea a fost când aveam cinci sau șase ani. Îmi amintesc că mergeam la cursuri de balet și când ne schimbam cu toții fustele de balet, ceilalți copii se uitau sau se îndepărtau de mine. Acum că sunt mai în vârstă, pot să înțeleg că din cauza lipsei de conștientizare a eczemei – au presupus că sunt contagioasă. Dar pe atunci, cel mai dureros lucru la care să fii martor este cineva cu care doar încerci să fii prieten, fugind speriat de fiecare dată când te apropii de ei”, a povestit Shiv Sewlal.

Femeia susține că preferă să posteze conținut video legate de problemele pe care le are pentru a-i ajuta și pe alții care se confruntă cu astfel de alergii să treacă peste anumite situații. Acum, femeia a făcut greșeala să atingă un aliment și a ajuns la spital.

 

@shiv_sewlal I still don’t know what I touched that caused the reaction 😅 but after rubbing my eyes – I immediately started swelling up #allergicreactioncheck #peanutallergyawareness #epipencheck ♬ original sound – SHIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *