Prima pagină » Titlurile zilei » A făcut furori printre femei la „Puterea Dragostei” și „Mireasa”! Seba vrea să aibă un succes mai mare decât Jador și Florin Salam! – GALERIE FOTO /VIDEO

A făcut furori printre femei la „Puterea Dragostei” și „Mireasa”! Seba vrea să aibă un succes mai mare decât Jador și Florin Salam! – GALERIE FOTO /VIDEO

14 iul. 2022, 02:00, 4 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

Sebastian Nechifor, cunoscut fanilor ca „Seba”, a participat, în urmă cu doi ani, la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, iar anul trecut la sezonul 4 al emsiiunii „Mireasa“, de la Antena 1. De atunci, în viața tânărului s-au întâmplat o serie de evenimente interesante. Muzica i-a atras atenția și l-a făcut să uite de suferințele din dragoste.

În vârstă de 23 de ani, Seba studiază la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Sebastian Nechifor s-a lansat în muzică

Sebastian Nechifor are 23 de ani și, pe lângă participarea la cunoscutele reality-show-uri, se ocupă și de cântat. Tânărul se poate bucura, astfel, de o adevărată rampă de lansare ca manelist, datorită susținătorilor care i-au apreciat traseul în competiția televizată.

Am 23 de ani și sunt din Botoșani, dar vin foarte des în Iași. Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este cea de a cânta. Îmi plac manelele, mai spre reggaeton, manele mai pop. Recent, am scos o nouă piesă pe care o promovez zilnic. Viitoarea mea potențială soție va avea ocazia de a primi dedicații zilnice, spune Sebastian Nechifor.

Piese recente ca „Vino mai aproape” sau „Ori e albă, ori e neagră” sunt promovate de tânăr pe rețelele sale de socializare, în același timp, păstrând și legătura cu fanii care l-au susținut încă de la început.

Este important de precizat că „Seba” nu este primul artist care s-a lansat pe piața muzicală, trecând, mai întâi, printr-un show de televiziune. Cel mai bun exemplu și cel mai de succes, de până acum, este fostul concurent, Jador, care a devenit cunoscut tot datorită emisiunii „Puterea dragostei”.

Cum arată „femeia perfectă” pentru Seba

Deși Seba a participat și la alte reality-show-uri matrimoniale, în afară de „Puterea dragostei”, fostul concurent tot nu și-a găsit aleasa inimii.

Așadar, aparițiile publice nu i-au adus fericirea și pe plan personal, „femeia perfectă” lipsind încă din viața lui.

Tânărul are conturată o imagine despre viitoarea lui soție, acesta vrând ca femeia cu care își va petrece timpul să fie sociabilă și trecută prin viață.

Sebastian Nechifor și-ar dori să își găsească o parteneră mai mare decât el, până în 30 de ani, care să îi semene, să fie loială și amuzantă.

Sunt un bărbat misterios, dar foarte loial. Mi-ar plăcea ca viitoarea mea soție să fie vorbăreață, hazlie, cu zâmbetul pe buze, ca să mă pot încărca de la ea cu energie pozitivă”, adaugă Sebastian Nechifor.

Dacă norocul va fi de partea lui Seba, rămâne de văzut, cert este că acesta își dorește să se așeze la casa lui și să își găsească o tânără cu care să poată construi lucruri frumoase.

Sebastian Nechifor își propune să continue cu muzica și crearea de conținut pe social media, în timpul liber relaxându-se la piscină. În ceea ce privește iubirea, fostul participant la reality-show-uri este de părere că „sufletul pereche” poate fi întâlnit și în afara competițiilor matrimoniale și nu își pierde speranța, fiind optimist.


Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`