Prima pagină » Cancan » A făcut Bia Khalifa videochat? Ce spune controversata vedetă despre acest lucru 

A făcut Bia Khalifa videochat? Ce spune controversata vedetă despre acest lucru 

11 nov. 2021, 13:06,
în Cancan

A devenit celebră după apariția la emisiunea iUmor, însă multă lume se întreabă dacă a făcut Bia Khalifa videochat. Ce spune controversata vedetă despre acest lucru este de-a dreptul surprinzător. Bianca Niculai pe numele real a fost lansată în lumea mondenă la vârsta de 15 ani de celebrul Dani Mocanu, iar de atunci aceasta a rămas în atenția publicului.

A făcut Bia Khalifa videochat?

La 20 de ani, Bia Khalifa se bucură de celebritate. Tânăra a provocat controverse încă de la primele sale apariții, iar sinceritatea cu care a vorbit despre viața ei privată i-a surprins pe mulți. Extrem de dezinvoltă și nonconformistă, fosta iubită a lui Dani Mocanu s-a remarcat după ce a participat la emisiunea iUmor, afișându-și corpul de invidiat. 

În cadrul celebrei emisiuni, Bia Khalifa a recunoscut că nu a terminat liceul, are 8 clase, dar a descoperit cheia succesului în mediul online. Tânăra are cont pe Onlyfans, iar bărbații plătesc un abonament lunar pentru a vedea pozele nud cu aceasta.

Mai mult decât atât, a recunoscut că adună sume considerabile din activitatea pe rețelele de socializare și că intenționează să își facă un cont pe un site de pornografie. 

Toate aceste declarații au provocat controverse în lumea mondenă și au apărut zvonuri că fosta iubită a lui Dani Mocanu a făcut videochat. 

Ce spune controversata vedetă despre aparițiile deocheate

Bia Khalifa a mărturisit că fotografiile sale în ipostaze provocatoare i-au adus celebritatea și că are un număr impresionant de urmăritori. Se pare că din vânzarea propriei imagini tânăra a reușit să adune o avere și se bucură de o viață de lux. Aceasta și-a făcut mai mult operații estetice pentru a obține fizicul mult dorit.

„Regina de pe Onlyfans” a declarat că are o strategie anume pentru a-i atrage pe cei din mediul online, cărora le dă și sfaturi în arta amorului.

„Am o strategie de marketing foarte bună. Eu sunt și foarte apropiată cu utilizatorii”, a spus Bia Khalifa. 

Fosta concurentă de la iUmor are un succes răsunător și pe TikTok unde se filmează în timp ce dansează sau vorbește despre poveștile sale de dragoste tumultoase.

Bia Khalifa a recunoscut că adoră luxul, călătoriile exotice și operațiile estetice. Pe viitor, aceasta dorește să își facă un cont pe un site pentru adulți, dar nu a precizat dacă a făcut sau nu videochat.

Focoasa Bia Khalifa are o relație cu celebrul rapper Tudor Sișu, iar diferența de vârstă se pare că nu i-a deranjat pe cei doi. Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre relația cu îndrăgitul cântăreț, dar și despre cum a reușit să o cucerească acesta.

„Îmi place că este foarte cizelat, asumat și calculat. Știe să fie un om bun și nu e o slăbiciune. Știe să fie un om rău, cu cine trebuie, chestie care îmi place. Nu este arogant. Are aroganța aia atractivă, nu deranjează. E limita aceea între aroganță deranjantă și atractivă.”

De asemenea, fosta iubită a lui Dani Mocanu a recunoscut că este atrasă de bărbații mai mari decât ea, dar și de aspectul fizic.

„Vreau să subliniez faptul că mie îmi plac bărbații înalți. Trecuți prin viață. Cu experiență, din orice punct de vedere. Fizic, dacă e să vorbim de superficial… imaginea lui vorbește de la sine”, a declarat într-un interviu.

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, iar presupunerile că a făcut videochat i-au adus mai multă celebritate. Fosta concurentă de la iUmor se bucură în prezent de succes în mediul online, reușind să atragă atenția tuturor prin fotografii și filmulețe extrem de provocatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`