Prima pagină » International » A făcut 1.000 de ore de conducere, în 30 de ani, dar tot nu a luat permisul. Ce se întâmpla înainte de examen?
A făcut 1.000 de ore de conducere, în 30 de ani, dar tot nu a luat permisul. Ce se întâmpla înainte de examen?

A făcut 1.000 de ore de conducere, în 30 de ani, dar tot nu a luat permisul. Ce se întâmpla înainte de examen?

27 aug. 2021, 13:48,
Elena Nicoleta Bujor, în International

O femeie a făcut nu mai puțin de 1.000 de ore de conducere, într-o perioadă de 30 de ani, dar tot nu a reușit să obțină permisul. Iar acest lucru nu se întâmplă pentru că nu știa să conducă, ci pentru că femeia leșină întotdeauna înainte să dea traseul auto.

Isabelle Stedman, din Bedfordshire, a început lecțiile pentru condus când avea vârstă de 17 ani și de atunci tot încearcă să obțină permisul de conducere.

O femeie a încercat timp de 30 de ani să ia permisul, dar tot nu a reușit

De-a lungul celor 30 de ani, femeia afirmă faptul că a cheltuit peste 10.000 de lire sterline pentru aceste ore de conducere, însă nu a reușit mai niciodată să dea examenul.

“Am învățat 30 de ani, dar chiar și așa când urc într-o mașină simt că nu am mai urcat niciodată în una și este terifiant”, a declarat ea, conform Lad Bible.

“Sunt atât de copleșită, încât creierul meu se oprește și îmi pierd cunoștința pentru câteva secunde. Iar sensurile giratorii sunt cele mai dificile. Când îmi revin suntem pe marginea drumului, deoarece instructorul este nevoit să preia volanul”, a continuat Isabelle.

Femeia susține că își dorește foarte mult să obțină carnetul de conducere, “ca să îmi pot duce fiica la universitate, să îmi vizitez mai ușor familia, dar este atât de traumatizant, încât nu cred că voi reuși vreodată”.

Isabelle Stedman spune că este extrem de dezamăgită că nu reușește să ia permisul de conducere.

“Probabil ambii mei copii îl vor lua înaintea mea”, a adăugat ea.

Ea a mai adăugat faptul că după ultima întâmplare de acest gen a plâns foarte mult și că a trebuit să meargă acasă să doarmă câteva ore, pentru că era epuizată.

Amenzi uriașe, împărțite de polițiști

O acțiune de amploare a fost făcută zilele trecute de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași, care au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor. Scopul acțiunilor a fost acela de a crește gradul de siguranță rutieră pe drumurile publice și de a ajuta participanții la traficul rutier să conștientizeze importanța respectării legislației rutiere și riscurile la care se expun atunci când nu respectă prevederile legale.

În urma neregulilor constatate, au fost date 70 de amenzi, în valoare totală de 25.635 de lei, dintre care 21 pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor și 49 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare. Spre exemplu, un bărbat de 42 de ani a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iași, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *