Prima pagină » Local » Sute de oameni în a doua zi a festivalului caritabil „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin

Sute de oameni în a doua zi a festivalului caritabil „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin

16 aug. 2024, 19:58, 3 ,
în Local

Este a doua zi de INIMO, cel mai mare festival caritabil din România. Până duminică, 18 august 2024, stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, devine un loc al faptelor bune. Timp de patru zile, pe stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, se vor împleti distracția și faptele bune pentru ca cei 10.000 de copii, care sunt în grija Asociației „Glasul Vieții”, să primească o șansă la viață.

Astăzi, 16 august 2024, vor participa Circul de Stat Chișinău, Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte”, Voltaj și Connect-R, iar sâmbătă, 17 august 2024 – Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova Iași, Eva Timush și Ștefan Bănică.

 

În ultima zi de festival, duminică, 18 august 2024, vor cânta COLORICII, Holy Molly, Feli și Horia Brenciu. Pe stadion, vor fi organizate activități pentru cei mici și expoziții dedicate cauzelor sociale. Totodată, vor fi amplasate standuri cu mâncare locală, dar și un târg de produse artizanale, lucrate manual.

Comentarii
  • …..faptele bune pentru ca cei 10.000 de copii,….este ingrijorator! Unde este statul? Cu ce se ocupa statul? Normalitate este atunci cand nu mai traim din pomana! nu se poate! Nu vreau sa mai aud de actiuni caritabile!

  • Din păcate așa ceva este inevitabil. Toate țările se confruntă cu așa ceva fie ele cat de bogate. Să vedeți ce dezastru este in SUA de exemplu, sunt formate adevărate sate la periferii de oameni fără adăpost care stau cu tot cu familii în locuințe improvizate din cartoane sau corturi. Cei care stau in rulote sun privilegiați. Asta se observa și în Europa sau China.
    Ce așteptări sa ai la statul român ?

  • Oamenii fara adapost sunt americani? Poate ar trebui sa ne comparam cu tari unde se face asistenta sociala, dar si educatie. Cu ce se ocupa parintii celor 10 000 de copii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`