Prima pagină » Eveniment-Social » A doua ediție a Festivalului „Dealul cu povești” îi invită pe micii cititori la o nouă aventură literară
A doua ediție a Festivalului „Dealul cu povești” îi invită pe micii cititori la o nouă aventură literară

A doua ediție a Festivalului „Dealul cu povești” îi invită pe micii cititori la o nouă aventură literară

09 sept. 2024, 16:25,
în Eveniment-Social

În data de 14 septembrie 2024, între 14.00 și 19.00, va avea loc Festivalul de lectură pentru copii – Dealul cu povești, în comuna Rediu, satul Horlești, la Stâna Omușoru. Aflat la a doua ediţie, în organizarea Asociației Rediu lui Tătar, evenimentul a primit sprijinul Consiliului Județean Iași, al Primăriei și al Consiliului Local Rediu și se adresează copiilor de toate vârstele, din Iași și din Zona Metropolitană, încurajând întoarcerea la carte și la universurile magice pe care le presupune lectura.

După ce, la ediția precedentă, am avut peste 200 de participanți, anul acesta așteptăm un număr mai mare de cititori, care vor găsi toate informațiile pe pagina de Facebook a festivalului – Dealul cu povești. Prietenii de la Aplisens S.R.L. și Gemite RO sprijină și în acest an evenimentul.

Ce te aşteaptă la „Dealul cu povești”?

• Călătorie cu Autobuzele cu povești: Asociația de Transport Metropolitan asigură transport gratuit pe ruta Rond Agronomie – Horlești, pentru ca toți cei interesați să poată ajunge ușor la festival.

• Ateliere creative: Împreună cu specialiști, organizații și locuitori din comună, am pregătit o varietate de ateliere interactive, unde copiii vor putea să își dezvolte creativitatea și să își exploreze pasiunea pentru lectură.

• Spectacole și surprize: Pe scena festivalului vor avea loc spectacole captivante, de teatru şi magie, iar toți participanții se vor putea bucura de premii oferite de partenerii noștri: Editura Polirom, RAO, Junimea, Doxologia, Editura Revistei Timpul și Poșta Română.

De ce să vii la „Dealul cu povești”?

Pentru că lectura este o plăcută şi utilă aventură! Pentru că vrem să îi inspirăm pe copii să descopere lumea minunată a cărților și să își dezvolte imaginația. Pentru că vrem să creăm o comunitate pasionată de citit, unde copiii și părinții să se poată bucura împreună de această experiență unică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *