Prima pagină » Bursa Barfelor » A doua bombă a DaNei! Mișu, Șosețică și Alinutz, în mega combinația de milioane de euro. Cine și cui a cerut favoruri?
A doua bombă a DaNei! Mișu, Șosețică și Alinutz, în mega combinația de milioane de euro. Cine și cui a cerut favoruri?

A doua bombă a DaNei! Mișu, Șosețică și Alinutz, în mega combinația de milioane de euro. Cine și cui a cerut favoruri?

21 iun. 2024, 02:01,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

Așa cum v-au promis babele încă de ieri, astăzi continuă cu seria dezvăluirilor de prin primărie. V-ați întrebat de ce este atât de cald afară? Păi, afară arde soarele, înăuntru arde DaNa… De data aceasta, vorbim despre CEP și combinațiile premarului. Iarna care tocmai a trecut a fost una blândă. Temperaturile au fost și ele plăcute, dar CEP-ul a funcțional la maximum. De ce? Păi, premarul Mișu a comandat asta după ce a dat tunul cu cele 140.000 de tone de cărbune pe care le-a achiziționat. Vă explică babele mai jos toată combinația. DaNa s-a apucat, se pare, serios de treabă, iar zilele trecute a cerut de la premărie contractul de achiziționare și furnizare de cărbune. După cum știți, premarul Mișu împreună cu vicele Șosețică sau Băcițu, cum i se mai spune, a cumpărat mii de tone de cărbune la un preț de vreo 400 de epuroi pe tonă, deși prețul normal era de vreo 160 de euro. Așa s-au aruncat vreo 16 milioane de epuroi pe toată treaba. Procororii de la DaNa sunt interesați de această achiziție și mai ales de suplimentarea de 10 la sută pe care Mișu a cerut-o. Mai precis, după ce a aruncat cu banii în coturile fermei Vitotol, a cerut încă vreo 14.000 de tone. Cum miroase a combinație de la o poștă, Mișu a comandat CEP-ului să ardă cât mai mult cărbune ca în caz de o anchetă să poată spune că o mare parte din cantitate a fost consumată. Pe lângă Mișu și Șosețică, în horă intră și Alinutzu Alivăloaie. Directorașul de la Termisele servis va fi primul care va vărsa pe masa procororilor tot ce știe. La cum îl știu babele pe el, spune și ce nu știe, numai să nu cadă pe burtă. Babele au auzit că Mișu și cu Șosețică ar avea niște legături de prietenie cu cel care este în fruntea firmei cu cărbunele, de aici și combinația. A, erau babele să uite. Cică au fost mulți tare sub acoperire care au analizat de aproape combinația cu cărbunele. Deci? Probe căcălău. Babelor le este milă de angajații de la premărie. Cei care lucrează la juridic spun că, dacă mai văd procoror în fața ochilor, ajung la Soloca.

Comentarii
  • Toata combinatia a facut-o Cezar Baciu, pasionat de off-road nu avea cum sa-si duca la indeplinire visul de a-si achizitiona un gip. El e capul rautatilor, a fost si este in continuare…

  • Buza de 🐇

    Ehhheeeee, Cezarica al nostru e mare pisicher. E un adevarat domn. Pentru cine nu stie a fost vazut in compania fostului senator Caricel Pompa la o partida de vanatoare din zona Waslui….e multe de povestit

  • Știu ce ai făcut astă vară

    Ei, și slugoiu, nu pune și el oleacă de prasiune pe la bucale ca poate ca nu?! …ca le are. Numai ca nu știe neste căstii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *