Prima pagină » Actualitate » A dat lovitura cu piesa „Macarena“! Cu ce se ocupă părinții Erikăi Isac

A dat lovitura cu piesa „Macarena“! Cu ce se ocupă părinții Erikăi Isac

23 feb. 2024, 09:21, 2 ,
în Actualitate

Erika Isac a dat lovitura cu piesa „Macarena“, melodie care a stârnit multe reacții în mediul online. Autarea celei mai ascultate piese din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii cu ce se ocupă părinți ei. Erika a vorbit și despre modul în care a marcat-o experiența X Factor.

A participat la mai multe concursuri de talente

Fără îndoială, Erika Isac este cea mai ascultată voce din România în momentul de față. Tânăra artistă a spus ce meserii au părinții ei, precizând că au încercat cât au putut să-i ofere o șansă de orice fel.

Erika Isac a devenit cunoscută datorită show-urilor tv la care a participat, X Factor, The Four, One True Singer. După ce a lansat piesa „Macarena”, în urmă cu câteva zile, a ajuns la urechile și mai multor români. Melodia artistei e pe locul unu în trending pe Youtube, reușind să strângă până acum aproape trei milioane de vizualizări.

În momentul în care a participat la X Factor, Erika Isac avea 15 ani. Jurații i-au remarcat talentul din primul moment și au lăudat-o cu fiecare ocazie. Cântăreața a fost îndrumată de Ștefan Bănică Jr. și a ajuns până în semifinale. Cu toate că a ajuns să fie simpatizată de mulți după experiența concursului muzical, și-a atras și mulți hateri, lucru care a demoralizat-o complet, a dezvăluit ea.

„La momentul respectiv, când am participat la X Factor, mi-am luat atât de mult hate, lucru care m-a pus la pământ. Am stabilit cu părinții mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare”, a zis Erika Isac.

Întrebată de ce și-a luat hate, Erika Isac a precizat că a fost catalogată drept „curvă“ doar pentru că purta niște pantaloni scurți.

„Pentru că unii de peste 30 de ani numeau un copil de 15 ani curvă doar pentru că eram îmbrăcată în pantaloni scurți. O spuneau peste tot. La acel moment, doar părinții se ocupau de mine și mai era și profesoara mea de canto care mai îmi dădea sfaturi”, a menționat Erika.

Cu ce se ocupă părinții Erikăi Isac

Erika Isac are multe calități de la părinții săi, dar nu moștenește și calitățile vocale de la ei pentru că lucrează în cu totul alte domenii.

„Nu mi s-a întâmplat nimic după X Factor. Oamenii au falsa impresie că dacă apari la televizor o dată, cineva te poate observa. Unii cred că așa poate apărea o șansă Doamne iartă-mă știe de unde. Dar de fapt nu este așa… Părinții mei nu fac parte din industria media, muzicală, divertisment etc. Fac parte din cu totul alte domenii. Tatăl meu este militar și IT-ist și mai nou ceva profesor universitar, este inginer la bază, iar mama este economistă. N-au nicio treabă cu partea de media.

Din păcate, după X Factor, n-au știut ce să facă cu mine. A fost o încercare… Mi-au căutat un manager, dar nu a fost o colaborare prea reușită. Au încercat, pe cât au putut, să-mi ofere o șansă de orice fel, dar atunci când nu ai numerele de telefon necesare sau sfaturile potrivite… din păcate, nu se întâmplă nimic”, a mai povestit artista, însă puțini știu cu ce se ocupă părinții Erikăi Isac.

Comentarii
  • Denumirea ”Macarena” nu face parte din limba română, ci din Limba spaniolă, așa că trebuia ales un cuvânt românesc. Nu e nici un Imn al femeilor din România, cum se dă ea …
    Și ce dacă părinții ei lucrează pe ate domenii că tatăl ei e inginer și câte i-am mai înșiruit că ar fi, și că mama ei este economistă, putea să-i urmeze la învățătură, că la cântat se pricep mai toți, că a cânta nu este o profesie de specialitate, ci o ocupație.

  • Pare a fi ţigancă. Dar e normal la noi, la români, să adulăm şi să ridicăm în slăvi toate ciorile şi vitele cântăcioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024