Prima pagină » Local » A crezut că fugind de acasă va avea o viață liniștită, dar nu a fost așa. La 16 ani, a fost violată la o petrecere de prietenul iubitului!
A crezut că fugind de acasă va avea o viață liniștită, dar nu a fost așa. La 16 ani, a fost violată la o petrecere de prietenul iubitului!

A crezut că fugind de acasă va avea o viață liniștită, dar nu a fost așa. La 16 ani, a fost violată la o petrecere de prietenul iubitului!

16 ian. 2020, 04:00,
Dragos Savin// Ciprian Nedelcu în Local

Întâmplare incredibilă la Iași. O adolescentă de 16 ani a fost violată de două ori de prietenul iubitului său. Fata și iubitul ei au mers în vizită la cel care avea să o violeze. După ce au consumat mai mult alcool, bărbații s-au certat, iar prietenul fetei a fost nevoit să plece, lăsând-o pe minoră pe mâinile tovarășului de pahar

O adolescentă de 16 ani a trecut prin clipe grele după ce a fost violată de un individ, de două ori în câteva minute. Povestea începe pe 2 ianuarie, când fata a cărei identitate o vom proteja a mers împreună cu iubitul ei în vizită la un prieten comun. Acolo, atât ea cât și iubitul ei ar fi consumat alcool cot la cot cu gazda.

La un moment dat, între bărbați a izbucnit un conflict, iar iubitul fetei a fost nevoit să plece din locuință. Astfel, fata a rămas singură cu cel care avea să o violeze. La scurt timp de la plecarea iubitului, fata a plecat din casa agresorului. Acesta a urmat-o, iar, pe un câmp din apropiere, ar fi violat-o, potrivit anchetatorilor. Ulterior, agresorul a determinat-o pe fată să se întoarcă în casa lui. Acolo, acesta ar mai fi violat-o o dată. Prietenul fetei a reușit să anunțe Poliția, iar așa s-a aflat de întreaga poveste.

Suspectul a fost arestat

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe suspect, în persoana lui M.A., în vârstă de 22 de ani. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, din județul Iași, i-au cerut ieri magistratului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de inculpatul M.A., pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Din probatoriul administrat până în acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că, în seara zilei de 2 ianuarie 2020, în jurul orei 17:30, persoana vătămată minoră G.L.S., în vârstă de 16 ani, în timp ce se afla pe raza satului Liteni, din comuna Belcești, județul Iași, prin constrângere fizică, a întreținut două raporturi sexuale cu inculpatul M.A., în vârstă de 22 de ani”, a declarat ieri Teona Alexandra Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

„Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

De precizat este faptul că tânăra locuia de câteva luni cu prietenul ei în comuna Belcești. Ea a fugit de acasă, dintr-o comună alăturată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *