Prima pagină » International » A câştigat la loto 2 milioane de dolari după ce a pus numerele văzute într-un film în care personajul principal câștigase la loto
A câştigat la loto 2 milioane de dolari după ce a pus numerele văzute într-un film în care personajul principal câștigase la loto

A câştigat la loto 2 milioane de dolari după ce a pus numerele văzute într-un film în care personajul principal câștigase la loto

05 ian. 2021, 12:01,
George Cristian în International

Un bărbat din Kentucky care a obținut un jackpot de 2 milioane de dolari folosind numerele văzute într-un film. Acesta le-a spus oficialilor loteriei de stat, Powerball le-a, că și-a luat numerele dintr-o sursă neobișnuită.

Bărbatul domiciliat în Caldwell, care a solicitat anonimatul, le-a spus oficialilor din Loteria Kentucky că biletul pe care l-a cumpărat de la Max Fuel Express din Princeton purta același set de numere pe care le joacă de ani de zile: 10-24-27-35-53.

Un film i-a adus bărbatului 2 milioane de dolari

Omul a selectat Powerball 01, care a fost singura cifră pe care a ratat-o ​​când numerele au apărut cu Powerball 18 în extragerea din 26 decembrie. Cifrele i-au adus omului un jackpot de 2 milioane de dolari.

Câștigătorul a spus că a început să joace numerele după ce le-a luat dintr-un film în care personajul principal le-a folosit pentru a câștiga un jackpot la loterie. Bărbatul a spus că nu-și poate aminti numele filmului. Bărbatul a spus că intenționează să-și folosească câștigurile pentru a se retrage și a petrece mai mult timp cu familia.

În Statele Unite ale Americii astfel de întâmplări sunt extrem de dese

Astfel de întâmplări sunt destul de comune în SUA care îţi oferă zeci de loterii cu premii importante. De exemplu, recent un bărbat a câştigat la o loterie din SUA după ce a pus 160 de bilete cu acelaşi număr.

Kwame Cross of Dumfries le-a spus oficialilor loteriei din Virginia că a cumpărat 160 de bilete pentru Pick 4’s, 5 decembrie. Bărbatul avea aceeaşi combinaţie de numere, respectiv 7314.

Acesta şi-a explicat gestul pe care l-a făcut printr-o declaraţie inedită. Bărbatul le-a spus oficialilor loteriei din Virginia că totul a pornit de la o adresă dintr-o emisiune TV. Pur şi simplu a văzut emisiunea iar adresa care era în fundal i-a rămas întipărită în minte:

„Am văzut o adresă într-o emisiune TV, în fundal și, din anumite motive, a rămas în gândul meu”, le-a spus el oficialilor Loteriei. „Tocmai am avut un sentiment”.

Fiecare dintre cele 160 de bilete Cross a câștigat un premiu de 5.000 $ la extragere, pentru un total de 800.000 $.

O altă întâmplare inedită a fost semnalată în Canada unde un bărbat a așteptat până în ultima secundă să-și ridice marele premiu câștigat. Individul a câștigat suma totală de aproximativ 200.000 de dolari.   John Michalski de la Gladstone, Manitoba, a declarat oficialilor din Western Canada Lottery Corp. că a aflat a doua zi după extragere că Extra pe care l-a adăugat biletului său Lotto Max pentru 17 decembrie 2019, corespundea tuturor celor șapte numere extrase.

Acesta și-a explicat gestul prin faptul că nu s-a grăbit să ridice marele premiu. Gestul omului a fost explicat de angajații loteriei care au declarat că nici până la ridicarea premiului, bărbatul nu știa ce poate face cu banii câștigați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`