Prima pagină » International » A avut loc un alt atac armat! Autoritățile anunță „multiple decese” la un McDonald’s din SUA
A avut loc un alt atac armat! Autoritățile anunță „multiple decese” la un McDonald's din SUA

A avut loc un alt atac armat! Autoritățile anunță „multiple decese” la un McDonald’s din SUA

04 mai 2023, 23:02,
BZI.ro, în International

Patru persoane au fost ucise joi într-un orășel din sudul rural al Georgiei (SUA), inclusiv un angajat al unui fast-food și două rude ale unui bărbat înarmat care s-a sinucis, a anunțat medicul legist local.

Bărbatul și-a ucis mama și bunica la două case învecinate și a ucis o femeie la un restaurant McDonald’s din centrul orașului Moultrie, a declarat medicului legist din județul Colquitt C. Verlyn Brock pentru Associated Press. A spus că bărbatul înarmat s-a sinucis.

Brock nu a furnizat identitatea bărbatului sau a victimelor. El a spus că nu știe dacă bărbatul înarmat și lucrătorul de la McDonald’s se cunoșteau, potrivit nbcconnecticut.com

Autoritățile anunță „multiple decese”

Biroul de Investigații din Georgia a spus într-o declarație doar că au existat „decese multiple” la diferite scene ale crimei din zonă.

Poliția a luat cu asalt restaurantul joi dimineață, închizând traficul pe una dintre străzile principale din acest oraș de 15.000 de locuitori din sudul Georgiei.

Biroul de Investigații din Georgia a declarat că Departamentul de Poliție din Moultrie i-a cerut asistența.

„Lucrăm să aflăm mai multe informații și să găsim câțiva martori suplimentari”, a spus agentul special GBI responsabil, Jamy Steinberg.

Doi atacatori înarmaţi au ucis joi cinci profesori şi doi muncitori într-o şcoală din Pakistan

Doi atacatori înarmaţi au ucis joi cinci profesori şi doi muncitori într-o şcoală din Pakistan, au anunţat poliţia şi oficialităţi guvernamentale, conform AFP.
Canalul de ştiri pakistanez Geo TV, preluat de Reuters, transmisese că printre victime se numără cel puţin şapte profesori şi că aparent este vorba de o răzbunare după un alt atac, în care fusese de asemenea ucis un profesor.

Ambele incidente au avut loc joi în nord-vestul ţării, în regiunea Parachinar din districtul Kurram, în apropierea frontierei cu Afganistanul.

Se pare că toţi profesorii doborâţi de gloanţe erau şiiţi – comunitate musulmană minoritară la nivel naţional, dar majoritară local, care este adesea ţinta unor atacuri ale grupărilor militante sunite din cadrul mişcării talibane pakistaneze, arată Reuters.„Când cei doi atacatori au intrat (în şcoală – n. red.), i-au identificat pe şiiţi şi i-au izolat înainte de a deschide focul”, a declarat agenţiei France Presse şeful poliţiei din Kurram, Muhammad Imran, după cel de-al doilea atac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *