Prima pagină » Magazin » A avut FUNDUL cat O BANITA, iar acum isi PERMITE sa APARA in COSTUM DE BAIE! Uite cat de bine arata aceasta vedeta dupa ce a slabit! – FOTO

A avut FUNDUL cat O BANITA, iar acum isi PERMITE sa APARA in COSTUM DE BAIE! Uite cat de bine arata aceasta vedeta dupa ce a slabit! – FOTO

31 aug. 2013, 21:00,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:386573;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dupa ce perioada in care avea succes la adolescentele planetei datorita pieselor sentimentale a apus, a inceput sa nu ma fie atenta la greutatea ei, ajungand sa se ingrase foarte tare. Intre timp insa a reusit sa slabeasca, iar rezultatele se vad cu ochiul liber si fara ajutorul photoshop-ului, scrie libertatea.ro.

Mai bine de un an a trecut de cand Christina Aguilera aparea in diverse show-uri sau in videoclipuri cu o silueta pe care nu ar fi fost invidioasa nici o femeie din lume, frumoasa blonda a luat masuri.

Cantareata s-a pus pe slabit, iar rezultatele, desi au aparut dupa o perioada destul de indelungata, se pot vedea cu ochiul liber. De altfel, si X-tina pare sa se simta foatre bine in pielea ei de femeie slaba. Iar asta se vede in cel mai nou videoclip, unde vedeta apare intr-un costum de baie cu taieturi care ii pune trupul lipsit de kilogramele in plus si desavarsit la sala foarte bine in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *