Prima pagină » National » A apărut un nou suspect în cazul crimei de la Brăila! Sub unghiile doctoriței au fost găsite două tipuri diferite de ADN
A apărut un nou suspect în cazul crimei de la Brăila! Sub unghiile doctoriței au fost găsite două tipuri diferite de ADN

A apărut un nou suspect în cazul crimei de la Brăila! Sub unghiile doctoriței au fost găsite două tipuri diferite de ADN

30 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în National

Răsturnare de situație în cazul doctoriței ucise cu sânge rece în propriul cabinet, în Brăila. A apărut un nou suspect. Sub unghiile victimei au fost găsite două tipuri diferite de ADN.

Apar noi informații în cazul crimei din Brăila, unde un medic stomatolog a fost ucis cu sânge rece în propriul cabinet. În urma analizelor, sub unghiile victimei au fost găsite două tipuri diferite de ADN, ceea ce înseamnă că a apărut un nou suspect.

Răsturnare de situație în cazul doctoriței ucise în propriul cabinet, în Brăila

Sub unghiile doctoriței ucise cu sânge rece au fost găsite două tipuri diferite de ADN: ADN-ul suspectului principal din acest dosar, care se află deja în spatele gratiilor, în arest preventiv, și un alt ADN, al unei persoane de sex masculin care până în momentul de față nu a fost încă indentificată de anchetatori, informează România TV.
Așadar, sunt așteptate rezultate extrem de importante în acest caz, rezultate ADN care să demonstreze dacă acele urme de sub unghii erau, de fapt, din cavitatea bucală a suspectului principal, reținut de oamenii legii, așa cum el susține, sau dacă între victima și agresor a existat o luptă, iar probele ADN sunt, de fapt, de pe pielea bărbatului.

Analiza urmează să stabilească exact dacă varianta adevărată este sau nu cea a suspectului principal.

Oamenii legii fac investigații ample și în ceea ce privește cuțitul care a fost găsit la percheziții. De asemenea, este așteaptată și clonarea telefonului mobil al doctoriței pentru a vedea ce mesaje și ce telefoane a primit sau a dat în ultimele momente din viață, dar și o expertiză asupra hainelor suspectului principal, pentru a se stabili dacă există probe ADN care să aparțină femeii ucise.

Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a contestat măsura arestului prevenitv

Astăzi, 30 iulie, principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost scos din spatele gratiilor și dus în fața magistraților de la Curtea de Apel Galați.

Bărbatul a contestat măsura arestului preventiv și speră să îi înduplece pe oamenii legii fie să îl plaseze în arest la domiciliu, fie sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *