Prima pagină » Titlurile zilei » A apărut la televizor și și-a spus povestea în fața întregii țări, dar joi a fost găsit spânzurat la Iași! Nicolae Mia avea doar 23 de ani! (EXCLUSIV)
A apărut la televizor și și-a spus povestea în fața întregii țări, dar joi a fost găsit spânzurat la Iași! Nicolae Mia avea doar 23 de ani! (EXCLUSIV)

A apărut la televizor și și-a spus povestea în fața întregii țări, dar joi a fost găsit spânzurat la Iași! Nicolae Mia avea doar 23 de ani! (EXCLUSIV)

27 iun. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

A apărut la televizor și și-a spus povestea în fața întregii țări, dar joi a fost găsit spânzurat. Nicolae Mia avea doar 23 de ani și a fost găsit spânzurat în propria casă de fratele lui. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, însă pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decesul, iar polițiștii din Iași au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat

Nicolae Mia era un tânăr în vârstă de 23 de ani și locuia în Valea Lupului. Joi dimineața a fost găsit spânzurat de către fratele lui. Povestea tânărului este una întortocheată. S-a îndrăgostit de o tânără, iar, împreună, au adus pe lume un copil.
Între ei lucrurile nu au mers deloc bine, iar, la un moment dat, certurile erau la ordinea zilei. Concubina bărbatului a spus în nenumărate rânduri că este agresată de Nicolae. Mai mult decât atât, anul trecut, ea și Nicolae au apărut la televizor, la o emisiune cunoscută în întreaga țară. Acolo, ambii și-au spus povestea și au încercat să găsească o rezolvare a problemei dintre ei.

Lucrurile nu s-au liniștit între cei doi iubiți nici după apariția la televizor

Între Nicoale Mia și mama copilului său nu a fost liniște nici după ce au apărut la televizor. Scandalurile au continuat, însă, joi dimineață, totul avea să se termine.
Fratele lui Nicolae era plecat la muncă, iar, la un moment dat, a mers până la casa fratelui să ia ceva. Când a deschis poarta, l-a observat pe Nicolae spânzurat de o grindă. Imediat, fratele tânărului a dat alarma și a sunat la numărul unic de urgențe 112.
La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical, însă, din nefericire, tânărul era deja decedat. Polițiștii din Iași au ajuns la locul tragediei și au început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Polițiștii au deschis un dosar penal după ce bărbatul s-a sinucis

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit spânzurat. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului. De precizat este faptul că, pe trupul tânărului, nu au fost găsite urme de violență, iar anchetatorii nu au niciun dubiu asupra morții tânărului.

A recurs la acest gest după o ceartă cu concubina lui

Apropiații lui Nicolae Mia spun că tânărul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza certurilor cu concubina lui.

„El era la locul lui, își vedea de treabă. Se certa cu concubina lui din cauza copilului. Oricum, nu ar fi trebuit să facă așa ceva! Păcat de el, că era tânăr și avea viața înainte…”, a spus un vecin de-al tânărului.

Acum, familia tânărului se pregătește de înmormântare. În urma tânărului a rămas un copil, care va fi în grija mamei. Nicolae a acuzat-o de multe ori pe concubina lui de infidelitate și a spus în repetate rânduri că a prins-o cu diferiți indivizi. Acum, aceste amănunte nu mai au nicio importanță. Din păcate, un copil a rămas fără tată, iar viitorul îi este neclar. Dumnezeu să îl ierte pe Nicolae!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *