Prima pagină » International » A angajat un detectiv particular să-i urmărească logodnica! A rămas mut de uimire când a aflat ce făcea iubita lui
A angajat un detectiv particular să-i urmărească logodnica! A rămas mut de uimire când a aflat ce făcea iubita lui

A angajat un detectiv particular să-i urmărească logodnica! A rămas mut de uimire când a aflat ce făcea iubita lui

18 sept. 2023, 10:43,
în International

Un bărbat s-a ales cu inima frântă după ce suspiciunile lui au devenit realitate. Acesta a angajat un detectiv particular să-i urmărească logodnica plecată în vacanță cu niște prietene. Bărbatul a rămas mut de uimire când a aflat ce făcea iubita lui.

A rămas mut de uimire când a aflat ce făcea iubita lui

Un bărbat care era suspicios față de logodnica lui a povestit cum a decis să angajeze un detectiv privat care să o urmărească în vacanță cu prietenele ei.

Bărbatul a spus a fost „profund rușinat” că a fost nevoit să recurgă la ajutorul unui detectiv privat, însă bănuielile sale au fost confirmate. Acesta a povestit pe Reddit ce a pățit, cerând sfatul altora despre cum ar trebui să-și confrunte logodnica, deoarece nu mai vrea să fie cu ea.

„Logodnica mea și cu mine suntem împreună de 5 ani. În fiecare an, ea pleacă în această excursie cu fetele. Simțeam că ceva nu este în regulă cu aceste călătorii. Mai ales că erau niște schimbări în comportamentul ei în timpul conversațiilor pe care le aveam când era plecată. În loc să o confrunt direct, am făcut ceva de care îmi este profund rușine. Am angajat un detectiv privat care să o urmărească în timpul ultimei călătorii. Detectivul particular mi-a demonstrat că a fost infidelă. Mi-a rupt inima!“, a povestit bărbatul.

Acesta susține că nu știe cum să procedeze în continuare.

„Acum, sunt prins în această furtună de emoții. Pe de o parte, regret profund că am apelat la varianta detectivului particular, dar trădarea ei este mai importantă. O iubesc, dar nu mai văd un viitor împreună. Cum să abordez această situație? Să îi spun ce am aflat sau pur și simplu să încheie lucrurile fără a dezvălui motivul? Orice sfat este binevenit“, a adăugat bărbatul.

„Nu am văzut-o niciodată atât de furioasă în toți anii petrecuți împreună“

În cele din urmă, bărbatul și-a făcut curaj și a abordat-o direct pe logodnica lui. Acesta a povestit pe Reddit cum a decurs discuția.

  1. „Având dovezile pe care le aveam, am confruntat-o cu privire la aventură. A fost surprinsă și imediat a întrebat-o de unde știu. I-am spus adevărul, că am angajat un detectiv particular. Era furioasă. Nu am văzut-o niciodată atât de furioasă în toți anii petrecuți împreună. Era clar pentru amândoi că relația noastră a ajuns la final. Ne-am despărțit chiar atunci. În ciuda faptului că era casa mea, pentru care eu am plătit, am plecat și m-am cazat într-un hotel, lăsându-i timp să împacheteze lucrurile și să se mute”, a mai spus bărbatul.

Mulți oameni s-au grăbit să laude acțiunile pe care le-a întreprins bărbatul cu inima frântă.

„Felicitări pentru că ai avut curajul să-i spui și să-i demonstrezi că te-a înșelat. Și-a dezvăluit caracterul. Păcat că te-ai căsătorit cu acest gunoi! Sper să îți fie bine de acum înainte”, i-a scris un internaut bărbatului care a rămas mut de uimire când a aflat ce făcea iubita lui când pleca în vacanță cu prietenele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *