Prima pagină » International » A ales să rămână fără picioare pentru 3 milioane de euro. Un bărbat condamnat la închisoare după ce s-a aruncat în fața trenului
A ales să rămână fără picioare pentru 3 milioane de euro. Un bărbat condamnat la închisoare după ce s-a aruncat în fața trenului

A ales să rămână fără picioare pentru 3 milioane de euro. Un bărbat condamnat la închisoare după ce s-a aruncat în fața trenului

11 nov. 2021, 17:30,
BZI.ro, în International

Un bărbat de naționalitate maghiară și-a amputat ambele picioare punându-le pe șina punându-le în calea trenului, în speranța că asigurarea îi va acorda trei milioane de euro. În schimb, după un proces de șapte ani, instanța l-a condamnat la doi de închisoare.

În prezent acesta se află într-un scaun cu rotile, ajutat de membre protetice. Acesta declară că facturile medicale dar și cele de judecată l-au falimentat.

Un bărbat și-a amputat picioarele în fața trenului pentru primi 3 milioane de euro de la asigurare

În urmă cu șapte ani, un bărbat maghiară a avut suferit un accident în urma căruia și-a pierdut ambele picioare. Acesta a susținut în fața tuturor că a alunecat pe niște bucăți de sticlă de pe marginea șine, căzând astfel în fața trenului. După șapte ani de judecată, s-a aflat adevărul, anchetatorii descoperind faptul că bărbatul singur s-a aruncat, pentru a primi cele trei milioane de euro, bani veniți de pe urma asigurării pe care o avea.

De la accident, acesta se folosește de membre protetice și se află într-un scaun cu rotile. Cu toate astea, susține faptul că nu el este de vină pentru tot ce s-a întâmplat.

„Mult timp după accident, m-am întrebat  ce am greșit sau dacă am greșit. A devenit cu adevărat clar când anchetatorii au reluat și au reconstruit evenimentele de pe platformă în anul următor. Mi-am dat seama că nu sunt eu de vină. Viața mea este practic distrusă! De la accident nu am reușit să obțin echipamentul medical necesar și nici să primesc tratamentele de reabilitare necesare, așa că în corpul meu s-au dezvoltat probleme permanente de gât, talie și coloană”, a spus Sándor.

Instanța l-a condamnat la doi ani de închisoare

Imediat după accident, bărbatul a cerut banii, intentând astfel mai multe procese, cerând despăgubirile de la asigurători. Cu toate astea, în urma proceselor, verdictul dat de judecători ieri, 1o noiembrie 2021, a fost cel de închisoare pentru doi ani de zile, verdict dat de Judecătoria  Centrale Pest. Motivele de la baza verdictului sunt faptul că, bărbatul de 54 de ani s-a aruncat în mod intenționat în fața trenului, pretinzând apoi că totul a fost un accident. De asemenea, el v-a trebui să suporte și costurile de judecată.

„Mi se pare interesantă decizia, bineînțeles că nu mă așteptam la asta, sunt dezamăgit. Trebuie să merg până la capăt, pentru că nu este corect, iar instanța trebuie să simtă asta”, a spus Sándor Cs.

Înainte de accident, bărbatul lucra ca instalator de centrale electrice atât în țară cât și în străinătate. Din momentul în care a rămas fără picioare acesta nu a mai putut lucra.

O femeie din Marea Britanie a declarat că este foarte bolnavă ca să primească donații

În anul 2020, o femeie pe nume Nicole Elkabbass în vârstă de 42 de ani din Marea Britanie, a spus că este foarte bolnavă, cerând astfel bani pentru tratament. Ulterior, s-a descoperit faptul că aceasta avea nevoie de fapt pentru a-și asigura o viață mai mult decât decentă. Felul în care aceasta a reușit să primească banii a fost prin intermediul unui anunț online, în care spunea că suferă de cancer ovarian și are nevoie de bani pentru a ține boala subt control. În urma anunțului făcut aceasta a strâns nu mai puțin de 50.000 de euro.

Cu acești bani, aceasta a mers în excursii luxoase, a mâncat la restaurante scumpe și i-a cheltuit și la jocuri de noroc online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *