Prima pagină » Magazin » 9 tehnici perverse pe care iubitul tau le va aprecia
9 tehnici perverse pe care iubitul tau le va aprecia

9 tehnici perverse pe care iubitul tau le va aprecia

02 nov. 2013, 12:34,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:399218;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Carui barbat nu ii place sexul oral? Totusi, atunci cand ii trezesti simturile iubitului tau din aceeasi pozitie si cu aceleasi miscari parca sexul oral nu mai constituie nici o provocare. Pentru ca vrei sa-i spulberi asteptarile si sa il duci acolo unde nu a visat vreodata, aceste miscari te vor transforma intr-o maestra in pat.

Iata 9 tehnici perverse de sex oral, pe care iubitul tau le va aprecia mai mult ca oricand.

1. Sexul oral „invizibil”

Tu cu el in pat, initiind ceea ce pare a fi preludiul clasic. Deodata, te opresti si tragi draperiile si stingi lumina. Nici tu, nici el, nu va mai vedeti unul pe celalalt si abia acum simturile voastre incep sa functioneze la capacitate maxima. Va tresari la fiecare atingere, iar tu te vei bucura mai mult cu fiecare miscare pe care o vei initia.

2. Sexul oral cu jucarii sexuale

Niciodata nu este prea tarziu sa aduci jucariile sexuale in dormitor. Daca ai facut-o deja poate ai fost numai tu cea care a avut parte de placere. Cumpara un inel vibrator si pune-i-l usor cu gura, la baza penisului. Incalezeste-l putin inainte pentru ca penisul sa fie in erectie, iar apoi bucura-l cu un sex oral de neuitat.

3. Mentine contactul vizual

Esti darul lui in aceasta seara si trebuie sa te comporti ca atare! Fa-l sa se simta ca un rege in timp ce-i saruti cu pasiune membrul erect si priveste-l in ochi in timp ce o faci. Acest lucru il va innebuni si mai mult de placere.

4. Tachineaza-l

Nu te grabi direct spre zona lui intima. Stii vorba aia, cine se iubeste se tachineaz! Ai grija sa procedezi si tu intocmai. Saruta-l usor pe tot corpul, apoi gadila-i capul penisului cu limba. Cand simti ca ii place tot mai mult, opreste-te brusc. Lasa-l sa ofteze prelung si abia apoi revino la sexul oral.

5. Lubrfiaza-l

Placerea va spori odata ca folosirea unui gel lubrifiant. Exista nenumarate tipuri de astfel de geluri cu diverse arome care nu te vor impiedica sa-i oferi un sex oral de calitate.

6. Mixeaza cu ajutorul mainilor

Una dintre cele mai excitante miscari pe care le poti face in timpul unei partide de sex oral este sa-i saruti penisul si, in acelasi timp, sa-l stimulezi manual. Ii va spori senzatiile de placere si il va aduce mai aproape de varful climaxului.

7. Joaca-te cu limba

Foloseste-ti limba atunci cand ii faci sex oral. Saruta-l usor, joaca-te cu limba de sus pana jos pe penisul lui si insista in partea superioara. Acolo sunt concentrati toti stimuli nervosi si miscarile tale il vor excita la maxim. Ai grija totusi, sa nu mergi pana la capat, vrei sa ai parte si tu de placere!

8. Maseaza-i fesierii

Iubitul tau va innebuni de placere cand va simti palmele tale cum ii apuca fesele si le mangaie. Strange-le usor cu mana in timp ce continui sa-i oferi placere orala si nu te opri decat atunci cand iti spune el stop.

9. Technica batonului de inghetata

Apuca-i ferm penisul in mana si incepe sa-l lingi precum un baton de inghetata. Incepe de la baza spre varf si nu lasa nici un loc neacoperit. Pe langa faptul ca este o miscare super erotica, faptul ca te va vedea cata pasiune pui in stimularea sa orala, il va face sa se excite si mai mult.

sursa: ele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *