Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » 9 motive pentru a bea in fiecare zi ceai verde cu ghimbir
9 motive pentru a bea in fiecare zi ceai verde cu ghimbir

9 motive pentru a bea in fiecare zi ceai verde cu ghimbir

12 iun. 2015, 01:17,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:57951;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Ceaiul verde si ghimbirul sunt recunoscute pentru efectele lor benefice asupra organismului. Ceaiul de ghimbir scurteaza timpul de vindecare a racelilor, reduce febra, trateaza balonarea, indigestia, combate greturile, in timp ce ceaiul verde are efect antioxidant, diuretic, scade presiunea arteriala si nivelul zaharului din sange. Combinatia ghimbir-ceai verde te ajuta sa accelerezi metabolismul si iti asigura protectie in fata bolilor. Iata cum se prepara ceaiul
verde cu ghimbir
:

Ingrediente
20 g de ghimbir proaspat
2 pliculete de ceai verde
1 cana cu apa
miere de albine (optional).

Se fierbe apa, se adauga ghimbirul maruntit si ceaiul verde, se lasa la infuzat timp de cinci munute. Dupa ce se raceste (40 de grade Celsius) se poate adauga mierea de albine.

Cum se bea ceaiul cu ghimbir daca vrei sa slabesti

Beneficiile ceaiului verde cu ghimbir

1. Aceasta infuzie este un puternic remediu pentru revitalizarea corpului. Sunt recomandate trei cani de ceai pe zi.
2. Poate inlocui cu succes cafeaua, oferind energie si o stare de bine.
3. De asemenea, aceasta combinatie purifica foarte bine organismul si este ideala in curele de slabire, intrucat stimuleaza procesul de ardere a grasimilor. Totodata impiedica depunerea grasimilor pe vasele de sange.
O cura cu un astfel de ceai ar trebui facuta o data la cateva luni pentru detoxifierea organismului.

Cum sa prepari si sa folosesti ceaiul de ghimbir astfel incat sa arzi gra­si­mile si sa elimini toxi­nele

4. Ceaiul verde in combinatie cu ghimbirul stimuleaza circulatia sangvina si previne aparitia cancerului de colon, de plaman, de piele, de prostata sau de san.
5. De asemenea acest ceai este ideal pentru tratarea racelilor sau gripelor. Desfunda sinusurile, calmeaza durerile de gat, alunga senzatia de frig si depresia.
6. Combinatia de ceai verde si ghimbir ajuta si la tratarea problemelor tenului. Acest ceai este un excelent tonic pentru tenurile acneice si previne aparitia cosurilor si punctelor negre. Improspateaza pielea, reduce inflamatia si petele rosii.

7 motive esentiale pentru a consuma zilnic ceai verde. Este sanatos pentru minte, corp si suflet

7. Infuzia de ceai verde si ghimbir face minuni si in cazul mahmurelii.
8. Aceasta combinatie ajuta la combaterea constipatiei, a balonarii, flatulentei, indigestiei si chiar si starii de voma.
9. Un studiu realizat de cercetatorii americani arata faptul ca ceaiul verde in combinatie cu ghimbirul ajuta la combaterea durerilor musculare. Persoanele care au baut zilnic infuzie ce ceai verde si ghimbir timp de 11 zile si-au redus durerile cu 25 % dupa ce au facut efort fizic decat cei care nu au consumat aceasta bautura. Ceaiul verde si ghimbirul au proprietati antiinflamatorii si antioxidante, datorita carora au acelasi efect ca si medicamentele care lupta impotriva durerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024