Prima pagină » Magazin » 8 teste simple pentru a vedea daca vei avea o fata sau un baiat. Al doilea este cel mai sigur
8 teste simple pentru a vedea daca vei avea o fata sau un baiat. Al doilea este cel mai sigur

8 teste simple pentru a vedea daca vei avea o fata sau un baiat. Al doilea este cel mai sigur

05 iun. 2018, 17:54,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:654394;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sa recunoastem, indiferent de cat de tare ne-am dori sa spunem ca genul copilului nostru nu este important pentru noi, fiecare dintre noi si-ar dori sa poata sa stie cu precizie ce copil urmeaza sa aiba. Aceste ganduri te pot macina cel mai tare mai ales in primul trimestru de sarcina, in care nu poti face niciun fel de investigatie medicala care sa iti releve sexualitatea copilului tau. Cu toate acestea, exista numeroase teste traditionale pe care le poti face acasa pentru a-ti face o idee despre acest lucru.

1. Testul cu varza
In acest test, se fierbe varza rosie, se pastreaza apa si se amesteca cu putina urina. In cazul in care apa devine roz, aveti o fata. Daca apa este purpurie, e un baiat.

2. Testul cu bicarbonat de sodiu
Adaugati urina si un pliculet de bicarbonat de sodiu intr-o cana. Daca bicarbonatul se dizolva, atunci vei avea un baiat. Daca nu vezi bule sau efervescenta, vei avea o fata.

3. Teste farmaceutice
Exista si numeroase produse in farmacii care pretind sa iti prezica genul viitorului nou-nascut. Acestea se folosesc la domiciliu si dureaza aproximativ 15 minute pana sa iti dea un rezultat.

4. Testul cu usturoi
Aceasta metoda babeasca spune ca daca mananci usturoi si mirosul acestuia ramane pregnant pentru mai mult timp, vei avea un baiat. Daca insa acesta dispare si se disperseaza rapid, vei avea o fata.

5. Testul acneii
Stim cu totii ca acneea este cauzata de fluctuatia hormonala din timpul sarcinii. Cu toate acestea, se spune ca daca te confrunti cu o acnee mai proeminenta pe parcursul sarcinii, vei avea o fata. Daca insa pielea ta doar se inroseste, atunci vei avea un baiat.

6. Testul cu cheia
In acest caz ai nevoie de o persoana care sa te ajute. Ideal ar fi ca mama sa nu stie despre ce este vorba in acest test. Pune o cheie pe masa si roaga mama sa o ridice. Daca aceasta o ridica de partea subtire, atunci se spune ca vei avea o fata. Daca insa o va ridica de capatul rotunjit, se spune ca vei avea un baiat.

7. Testul varstei
Maiasii considerau ca, daca aduni varsta pe care o avea mama in momentul conceptiei cu anul conceptiei iar rezultatul este un numar par, bebelusul va fi o fetita, iar in cazul unui numar impar, va fi un baietel.

8. Testul poftelor
O alta legenda spune ca daca ai parte de pofte legate de alimente dulci, inseamna ca te pregatesti pentru o fata. Daca din contra iti este pofta de alimente sarate, vei avea un baiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`