Prima pagină » Actualitate » 8 oameni au murit după ce un bărbat a deschis focul într-o staţiune din SUA
8 oameni au murit după ce un bărbat a deschis focul într-o staţiune din SUA

8 oameni au murit după ce un bărbat a deschis focul într-o staţiune din SUA

17 mart. 2021, 07:55,
George Cristian în Actualitate

Opt persoane au fost ucise și o persoană a fost rănită în atacuri. Două dintre împușcături au avut loc la spa-urile de peste drum, în nord-estul Atlanta, SUA, iar celălalt s-a întâmplat la aproximativ 30 de mile distanță în Cherokee, la nord-vest de oraș.

Dovezile video sugerează „este extrem de probabil” ca aceeași persoană să fi fost responsabilă pentru cele trei împușcături mortale la saloanele de masaj din zona metrou Atlanta, a declarat poliția marți.

Ce spun autorităţile despre atacul din SUA

Autorităţile spun că, în pofida distanţei dintre cele două împuşcături, imaginile video par să conducă la o singură persoană responsabilă. De altfel, oamenii legii au deja în custodie un suspect al împuşcăturilor.

„Imaginile video de la Centrul nostru de integrare video plasează vehiculul suspectului din județul Cherokee în zonă, în timpul filmărilor noastre din Piedmont Road”, a declarat Departamentul de Poliție din Atlanta într-un comunicat de presă. „Asta, împreună cu dovezile video vizualizate de anchetatori, sugerează că este extrem de probabil că suspectul nostru este același cu cel din Cherokee, care este în custodie. Din această cauză, un anchetator de la APD se află în Cherokee și lucrăm îndeaproape cu ei pentru confirmați cu certitudine cazurile noastre legate. „

Suspectul a fost reţinut după o urmărire pe autostradă

Suspectul în împușcăturile din județul Cherokee a fost arestat în Crisp, la aproximativ 150 de mile sud de Atlanta, în jurul orei 20:30 – la aproximativ 3 ore şi jumătate după asasinate. Biroul șerifului din Cherokee l-a identificat drept Robert Aaron Long, în vârstă de 21 de ani, din Woodstock.

Într-un videoclip de pe pagina de Facebook a Departamentului Șerifului din Crisp County, șeriful Frank Reynolds a spus că agenția și patrula autostrăzii au fost avertizate că Long se îndrepta spre drum. După ce vehiculul său a fost reperat, a urmat o urmărire pe autostrada 75 și un soldat a efectuat o manevră care a scos SUV-ul sub control.

Cum s-a produs incidentul

Poliţiştii au fost chemați la salonul de masaj asiatic al lui Young în apropiere de Acworth, Georgia, la un raport privind apariţia unor împuşcături, a declarat purtătorul de cuvânt al șerifului din Cherokee, Jay Baker.

Oamenii legii care au răspuns au găsit cinci persoane cu răni prin împușcare. Două persoane au fost declarate moarte la fața locului și trei au fost transportate la un spital, unde au murit două, a spus Baker. Salonul de masaj se află la aproximativ 30 de mile de locurile împușcăturilor din Atlanta, care au avut loc aproximativ o oră mai târziu.

Poliția din Atlanta a declarat că a răspuns la un apel de jaf la Gold Massage Spa de pe Piedmont Road din Atlanta și a găsit trei persoane moarte. În timp ce se aflau acolo, poliția a primit un nou apel de focuri de armă, direct peste drum, la Aroma Therapy Spa, unde a găsit o persoană moartă, a spus șeful poliției din Atlanta, Rodney Bryant.

Cele patru victime erau femei și par a fi asiatice, a spus Bryant, adăugând că este prea devreme pentru a spune care este legătura lor cu spa-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *