Prima pagină » Magazin » 6 vedete autohtone grase, dar sexy – FOTO

6 vedete autohtone grase, dar sexy – FOTO

09 mai 2011, 14:57,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:219548;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Intr-o perioada în care silicoanele, talia de viespe si picioarele lungi, dar subtiri, apar pe toate paginile de ziar si la toate posturile de televiziune, exista însa si vedete – departe de masurile ideale 90-60-90 – care fac audienta, cresc tirajele si fac oamenii sa spuna: „Uau, ce bine arata!”. În plus, senzualitate, sexualitate nu înseamna neaparat forme ideale, ci si inteligenta, bun gust, bun simt, diplomatie, talent. 
Iata mai jos 6 vedete autohtone grase, dar sexy!
1. Gabriela Cristea, o plinuta care a cucerit publicul
Vedeta se confunda cu show-ul „Nora pentru mama”, iar isteria provocata dupa plecarea ei de la cârma emisiunii vine sa demonstreze ca fizicul nu este întotdeauna cel mai important. Vedeta TV are fluctuatii de greutate importante în ultima vreme, de foarte multe ori fiind auzita ca încearca tot felul de regimuri de slabire. Apropo de elementul despre care vorbeam mai sus, elementul care are rolul sa distraga atentia de la partile inestetice, în cazul Gabrielei Cristea vorbim de zona decolteului si, evident, de ochi. Greutate estimata: 76 kilograme. Înaltime: 1,71 metri.
2. Monica Anghel, o artista cu greutate
Este una dintre cele mai bune, daca nu cea mai buna voce de la noi, iar problemele de greutate au venit la pachet cu talentul extraordinar pe care îl are. Problema vizavi de aspectul ei i-a fost „eradicata” definitiv de un medic american care aproape ca a ucis-o. Se întâmpla când avea 20 de ani si, culmea, numai 53 de kilograme. Promitându-i ca îi va crea un abdomen de invidiat, medicul practic a macelarit-o. „Vomitam sânge, iar în loc de doua incizii aveam toata burta taiata de la un capat la celalat. Dupa ce m-a vazut a doua zi, doctorul a fugit în America”, a povestit Monica Anghel, într-una dintre editiile emisiunii „Conferinta de presa”, difuzata pe Antena 2. Din cauza suferintei si a durerilor, artista s-a gândit atunci la sinucidere însa, norocul a fost sa-l cunoasca pe fostul ei sot, medic de profesie, care a reusit sa-i salveze viata, atât din punct de vedere fizic, cât si estetic. Pentru a-si ascunde kilogramele în plus, vedeta obisnuieste sa poarte foarte mult negru, rochii lungi, lejere, însa, în principal, foloseste un machiaj puternic la nivelul fetei, în asa fel încât îti este greu sa te uiti spre alte zone ale corpului ei. Greutate estimata: 79 kilograme. Înaltime: 1,67 metri.
3. Adriana Bahmuteanu, un sef cu greutate
Despre Adriana Bahmuteanu nu putem spune ca a fost vreodata o femeie trasa prin inel. Întotdeauna a avut fluctuatii de greutate, problemele acutizându-se, ca la orice femeie, dupa sarcina. Acest lucru însa nu o face mai putin placuta de public sau mai putin sexy. Sotia lui Prigoana stie sa lucreze cu hainele si cu liniile lor în asa fel încât acestea reusesc sa ascunda problemele de greutate pe care le are. În ultima vreme, prefera sa poarte colanti negri si bluze voluminoase, vaporoase, strânse totusi neglijent în talie, cu ajutorul unui cordon sau curea. Greutate estimata: 70 kilograme. Înaltime: 1,67 metri.
4. Ozana Barabancea, kilogramele în plus, cartea ei de vizita
Artista, care poate cânta de la opera pâna la jazz, a fost întotdeauna foarte mândra de aspectul ei. Pentru a întari acest lucru, Ozana a acceptat sa pozele aproape nud, pentru a demonstra ca si grasutele o pot face. Aceasta s-a dezbracat si a pozat senzual, într-un pat, acoperita doar cu un cearsaf. Este în permanenta aranjata, iar kilogramele în plus sunt tocmai farmecul ei, fara de care, probabil, ca nu ar mai avea atât de mult succes. Greutate estimata: 79 kilograme. Înaltimea aproximativa 1,65 metri.
5. Oana Roman, o grasuta mândra de ea
Dezinvoltura si siguranta de care da dovada te face sa omiti kilogramele în plus pe care le are. Este invitata peste tot si nimeni nu este deranjat de faptul ca nu are tocmai forme ideale. În plus, fiica fostului premier este multumita de felul în care arata, fiind auzita de multe ori declarând ca „la cei 34 de ani ai mei arat mai bine decât multe dintre fetele de 21 de ani de astazi”. Este adevarat ca la capitolul vestimentar nu face întotdeauna cele mai bune alegeri, însa nu se poate spune ca este chiar o catastrofa. Greutate estimata: 76 kilograme. Înaltime: 1,70 metri
6. Giulia Nahmany, greutatea, o problema pentru ca nu-si face griji
„Am intrat în sala de nasteri cu 105 kilograme si am ajuns acasa cu 95”, aceasta era situatia în ianuarie când vedeta TVR a devenit mamica. Acum situatia s-a mai ameliorat, a început sa mai dea jos câteva kilograme, dar acest lucru nu a devenit o obsesie pentru ea. Nahmany considera ca cea mai importanta este fetita ei, ea merita toata atentia, iar kilogramele în plus vin si trec. Întotdeauna a avut de-a face cu ele, nu se mai sperie de aparitia lor. Între timp încearca sa le mascheze, folosind piese vestimentare închise la culoare, decoltate si vaporoase. Greutate estimata: 75 kilograme. Înaltime: 1,57 metri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *