Prima pagină » Eveniment-Social » 56 de ani de excelență în educație la Colegiul Naţional Emil Racoviţa din Iaşi
56 de ani de excelență în educație la Colegiul Naţional Emil Racoviţa din Iaşi

56 de ani de excelență în educație la Colegiul Naţional Emil Racoviţa din Iaşi

15 nov. 2020, 14:49,
BZI.ro, în Eveniment-Social

În săptămâna 16-20 noiembrie 2020, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași organizează o serie de activități care marchează împlinirea a 56 de ani de existență. Programul este unul bogat, plin de activități interesante și utile. Câteva exemple sunt Ziua internațională a toleranței, Atelier de creație prin joc, Întâlnirea între generații sub semnul informaticii, Jocuri și jucării, Sinergie înseamnă energie!, o lectură-ștafetă a profesorilor CNER. Vor fi organizate concursuri precum Concursul de matematică Leris, Concursul de biologie Urmașii lui Racoviță, Concursul de informatică Bebras, dar și dezbateri pe tema artei cinematografice sau a celei culinare. Alte activități sunt: Dezinformările pandemiei și pandemia dezinformărilor, Gândirea critică în era digitală, cluburi de lectură „La distanță, dar împreună”, „Utopia – mari și mici”, educație prin film, întâlniri între generațiile IașiMUN. Toate aceste activități se vor desfășura exclusiv în mediul online.
În această perioadă a distanțării fizice, racovițiștii se bucură de faptul că aparțin unei comunități care promovează excelența în educație. „Este esențial să fim alături unii de alții, să ne încurajăm și să ne adaptăm oricăror provocări am avea în calea de a deveni mereu mai buni. Să apreciem ce suntem și ce avem, să învățăm să știm, să facem, să învățăm să conviețuim alături de ceilalți, să învățăm să fim!

Doresc tuturor membrilor comunității noastre multă sănătate, putere și voință, creativitate și perseverență, zâmbete multe și voioșie! Cheia reușitei este în noi! La mulți ani, Colegiul Național „Emil Racoviță”!”, declară directorul colegiului, prof. Mihaela Gotcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *