Prima pagină » Sanatate » Frumusete » 5 moduri de utilizare a uleiului de cocos în frumusețe
5 moduri de utilizare a uleiului de cocos în frumusețe

5 moduri de utilizare a uleiului de cocos în frumusețe

12 oct. 2020, 08:54,
în Sanatate

În loc să cheltuiți o avere pe diferite produse pentru a vă hidrata pielea și părul, apelați la beneficiile uleiului de cocos! V-ați săturat să plătiți o avere pentru produsele de înfrumusețare? Soluția se poate afla în dulapurile din bucătărie. Într-adevăr, dacă ai testat deja uleiul de cocos în rețetele tale (sau nu), poți profita de ocazie pentru a-i descoperi virtuțile si în baie. Acest ingredient magic are puterea de a hidrata pielea și părul la un cost mai mic. Iar utilizările sale sunt numeroase pentru sanatate!

Mască de păr

Uleiul de cocos este în forma sa solidă când este la temperatura camerei și devine lichid la căldura. Site-ul american Health vă sfătuiește să topiți produsul lăsându-l câteva minute în apă fierbinte la duș, în ambalajul acestuia. Apoi aplicați produsul cu păr, acordând o atenție deosebită varfurilor. Faceți un coc și lasați sa actioneze cel putin 15 minute bune înainte de a-l indeparta cu apă călduță și sampon.

Mod de utilizare a uleiului de cocos în frumusețe: ulei de corp

În aspectul său solid, uleiul de cocos are un parfum și o textură perfecte pentru hidratarea pielii. Aplică o cantitate mică pe corpul când ieși din duș, astfel încât produsul să se topească pe pielea calda. De asemenea, puteți adăuga câteva picături din uleiurile esențiale preferate pentru a face un ulei de masaj.

Balsam de buze

Puterea hidratantă a uleiului de cocos se aplică și buzelor. Găsiți o modalitate de a transporta o cantitate mică în geantă folosind, de exemplu, o carcasă pentru lentile de contact sau un borcan de cremă gol. Apoi aplicati la nevoie pentru a-ți face buzele să strălucească și să previi uscarea lor.

Mod de utilizare a uleiului de cocos în frumusețe: demachiant

Pentru a folosi uleiul ca un demachiant, topiți două lingurițe în cuptorul cu microunde. Apoi folosiți discuri de bumbac pentru a va curata fata in mod natural.

Produs de exfoliere

Amestecă jumătate de cană de sare sau zahăr cu aceeași cantitate de ulei și ai produsul perfect pentru îndepărtarea pielii moarte. Frecați cele mai uscate zone ale corpului cu acest exfoliant de casă sub duș și admirați rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *