Prima pagină » Magazin » 4 motive pentru care nu ai fi fericita cu un barbat bogat
4 motive pentru care nu ai fi fericita cu un barbat bogat

4 motive pentru care nu ai fi fericita cu un barbat bogat

09 iun. 2013, 20:44,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:370052;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Inca de cand ai fost mica, ai visat sa ai o viata imbelsugata, care sa-ti permita satisfacerea tuturor mofturilor si sa te scape de grija zilei de maine. Acum, ca esti mare si inteleapta, iti doresti sa ai o cariera de invidiat si un iubit bogat, sa calatoresti peste tot in lume si sa ai lucruri la care altii nici macar nu viseaza.

Ai putea crede ca relatia cu un barbat bogat iti aduce fericirea, insa trebuie sa stii ca exista si un revers al medaliei. Banii nu aduc fericirea, spune o vorba din batrani, iar multe femei casatorite sau care au relatii cu barbati bogati pot confirma acest lucru. Iata cateva dintre cele mai comune cauze de nefericire provocate de relatia cu un barbat instarit.

1. Esti inselata si tu stii acest lucru
Un barbat bogat se simte mult mai potent si este constient ca poate avea orice femeie isi doreste, daca aceasta este vulnerabila si se lasa prinsa in mrejele lui. Succesul in cariera, prosperitatea, faptul ca pot rezolva orice cu bani sunt factori psihologici puternici pentru barbati, care ii determina sa se simta puternici si superiori, mai ales in fata femeilor.

De aici pleaca si tendinta lor de a-si insela iubitele. Desi au tot ce le trebuie acasa, o femeie frumoasa, desteapta, excelenta partenera de sex, tot simt nevoia sa calce stramb, sa insele, sa zboare din floare in floare. Este suficient sa te uiti la ceea ce se intampla in cuplurile celebre de la Hollywood si iti vei da seama ca multi barbati cu iubite extrem de frumoase insala tocmai din cauza ca au o stima de sine prea mare si nu concep sa fie refuzati.

Infidelitatea barbatului bogat este una dintre cele mai comune cauze ale nefericirii in cuplu, iar decizia de a ramane langa el este un compromis pe care il faci de dragul de a avea o viata imbelsugata.

2. Te afli in imperiul geloziei
Conform expertilor, barbatii bogati au tendinta de a deveni foarte gelosi pe partenerele lor, fie din cauza faptului ca au suferit o trauma sentimentala, fie din cauza faptului ca se tem pentru averea lor. Barbatul bogat poate fi posesiv si obsedat de control si nu ezita sa te urmareasca, pentru a sti in fiecare moment unde esti si ce faci.

De la gelozie la violenta nu mai este decat un pas, iar aceste doua motive sunt suficient de puternice incat sa-ti provoace nefericire.

3. Este mai mereu plecat de acasa
Barbatii bogati sunt mai mereu plecati de acasa, astfel ca iubitele lor raman aproape tot timpul singure intr-un palat rece si intunecat. Multe femei se bucura sa stie ca pot avea aceasta libertate, ca pot iesi cu prietenele la shopping sau ca se pot distra in cluburi, insa conform specialistilor, lipsa pe termen lung a partenerului poate duce la aparitia depresiei, a starilor de nervozitate si a nefericirii.

4. Viata sexuala nu este prea grozava
Statisticile arata ca multe iubite de barbati bogati nu sunt multumite de viata lor sexuala, deoarece partenerii lor nu-si mai dau interesul. Aceasta nefericire decurge si din infidelitatea barbatilor, care vad in sex un mod de distractie si nu mai pun pret pe satisfacerea femeilor care ii asteapta acasa, ci doar pe propria lor satisfactie, scrie eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *