Prima pagină » Culinar » Cum se face supa de mazăre cu busuioc
Cum se face supa de mazăre cu busuioc

Cum se face supa de mazăre cu busuioc

27 ian. 2020, 11:32,
BZI.ro, în Culinar

Raw veganii vor iubi această reţeta, iar cei care vor doar să diversifice puţin meniul zilnic vor rămâne impresionaţi de gustul acestui preparat. Supa de mazăre cu busuioc şi caju, reţeta raw vegan, este ideală pentru prânz sau cină.

Ingrediente pentru Supă de mazăre cu busuioc şi caju

  • 60 g mazăre
    30 g caju hidratat
    2 linguri ulei de măsline
    avocado
    frunze busuioc
    200 ml apă
    sare şi piper

Mod de preparare Supă de mazăre cu busuioc şi caju:

Spală caju-ul şi lasă-l la hidratata în apă timp de 2 ore înainte să te apuci de prepararea supei. Când s-a înmuiat, se scurge, se adaugă 200 ml apă plată şi se mixează într-un blender. Adaugă apoi mazărea, câteva felii de avocado, 2-3 frunze de busuioc şi uleiul de măsline şi mixează din nou până când obţii o compoziţie cremoasă. Adaugă sare şi piper după gust.

Supa de mazăre este gata şi se serveşte în farfurie ornată cu frunze de busuioc şi câteva picături de ulei de măsline. Poate fi servită cu crutoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *