Prima pagină » Culinar » Apa japoneza, reteta ideala pentru a nu te mai opri din slabit. Accelereaza metabolismul, te scapa de toxine si de senzatia de foame
Apa japoneza, reteta ideala pentru a nu te mai opri din slabit. Accelereaza metabolismul, te scapa de toxine si de senzatia de foame

Apa japoneza, reteta ideala pentru a nu te mai opri din slabit. Accelereaza metabolismul, te scapa de toxine si de senzatia de foame

25 oct. 2019, 18:48,
în Culinar

Apa japoneza este o adevarata terapie pentru slabit. Este nevoie de doua lamai organice, radacina proaspata de ghimbir si 1 l de apa. Lamaile se feliaza, in felii subtiri. Orice femeie japoneza care vrea sa slabeasca foloseste acesta dieta.

Apa aceasta japoneza nu doar ca te slabeste, ci iti imbunatateste intreaga stare de sanatate. Ghimbirul se decojeste si el si se taie in bucatele mici. Aceasta modalitate de a te hidrata activeaza metabolismul. In plus, favorizeaza eliminarea toxinelor si este un balsam pentru fiecare celula din corp.

Te scapa de senzatia de foame, mobilizeaza intregul sistem digestiv, curata intestinele si favorizeaza slabirea. Practic, iti topeste kilogramele in plus.

Apa se fierbe cu ghimbirul 10 minute. Studiile stiintifice au aratat ca daca bem aceasta apa inainte de masa, ne reduce considerabil apetitul. Ne determina sa consumam mai putine alimente solide si calorii, iar slabirea va fi astfel favorizata.

Feliile de lamaie se adauga in timpul fierberii apei cu ghimbir, iar dupa ce ati adaugat si lamaile, dati focul mai mic si lasati totul sa fiarba la foc mic. Apoi stingeti focul si lasati amestecul sa se raceasca. Adunati cu o paleta feliile de lamaie si ghimbir si apa turnati-o intr-o carafa. In aceasta apa este in ordine daca adaugati si 3 lingurite de miere naturala.

Cum se bea

Primul lucru dimineata, pe stomacul gol, dupa ce va spalati pe dinti, beti patru pahare din aceasta apa, la temperatura camerei. Nu este nevoie sa va grabiti, cantitatea aceasta nu se bea repede, ci in tihna, constient. Este nevoie sa asteptati 45 de minute dupa ce ati baut apa japoneza, pana sa serviti micul dejun.

Daca veti bea apa japoneza zilnic si veti aloca 1 ora mersului pe jos, veti observa efectele miraculoase dupa o saptamana. Nu mancati nimic 2 ore dupa fiecare masa. Aceasta terapie nu are contraindicatii, dar fiindca detoxifiaza masiv, veti merge frecvent la toaleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *