Prima pagină » Magazin » 3 motive întemeiate ca să te muți până de Paște
3 motive întemeiate ca să te muți până de Paște

3 motive întemeiate ca să te muți până de Paște

31 ian. 2024, 10:44,
în Magazin

Dacă planifici împreună cu familia să vă mutați în altă parte, trebuie să alegeți și un anumit moment din an în care să acționați. Descoperă de ce să propui Paștele ca punct de reper pentru programarea unei mutări mobilă și pentru începutul unui nou capitol în viața voastră.

Firmele de mutări mobilă sunt mai libere și solicită mai puțin

În prima parte a anului se înregistrează mai puțini clienți care solicită servicii de mutări mobilă. De aceea, cei care totuși fac acest lucru au parte de o disponibilitate crescută din partea firmelor prestatoare și probabil și de tarife avantajoase. După aceea, în pragul verii și pe parcursul sezonului cald în ansamblu, acestea sunt mult mai greu de prins – cel puțin firmele bune, de încredere – și oferă tarife estimative mai mari.

Dacă îți pasă de bugetul familiei tale, acesta este un motiv destul de bun să propui mutarea până de Paște. De asemenea, dacă dorești ca echipa de mutări mobilă să vină exact în ziua și la ora când toți membrii familiei sunt liberi, acestea sunt lunile ideale: ianuarie, februarie, martie și poate și aprilie – depinde de data din calendar pentru Paște.

Dacă nu te muți în primele luni, riști să amâni tot pentru la anul

Ți s-a mai întâmplat să amâni un an întreg o schimbare doar pentru că nu ai făcut-o în primele luni din an? Multora așa li s-a întâmplat. Mai mult: au făcut pregătirile necesare și s-au oprit în acest punct. În contextul mutării, pregătirile ar însemna împachetare, decizii referitoare la mobilă, provizorate, debarasări, cumpărături specifice (spre exemplu, folie stretch, pentru ambalarea lucrurilor) – un deranj prelungit parcă la infinit.

Iată un motiv suficient de bun pentru a seta pe calendar Paștele ca termen limită – deadline. Drumul dintre Paște și sezonul estival – cel cu vacanță, concediu și toropeală, este foarte scurt, iar vacanța trebuie trăită relaxat, fiind păcat ca atmosfera estivală să fie stricată de stresul mutării. După aceea vine toamna, se strică vremea de afară, urmează iarna și, pe nesimțite, proiectul mutării este împins undeva în anul următor.

Vei simți bucuria primului Paște petrecut cu familia în noua casă 

O idee bună este să vă mutați înainte de sărbătorile pascale și să ciocniți ouă roșii în noua bucătărie sau să primiți musafiri în noul vostru cămin cu această ocazie. O schimbare a locuinței nu se produce tot timpul, ci doar de câteva ori în viață – o singură dată în viață în unele cazuri. Momentul trebuie marcat așa cum se cuvine.

Cert, va fi un Paște deosebit. Suplimentar, și împărțirea anului în acest mod este de bun augur și are sens în interiorul familiei: „până să ne mutăm/ după ce ne-am mutat” să fie apropiat ca înțeles de „până de Paște/ după Paște”. Să fie acea perioadă super importantă, în care s-au produs evenimente plăcute și unde au fost prilejuri de bucurii, legate atât de Paște, cât și de mutarea reușită cu ajutorul unei companii specializate în mutări mobilă București, precum Sprintmove.

Realizează cât de valide sunt aceste motive privind mutarea până în vacanța de Paște. Discută cu familia ta și propune-i acest lucru povestind tot ce ai citit aici.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`