Prima pagină » Magazin » 20 Power Hot – Noul slot lansat de Amusnet Interactive
20 Power Hot - Noul slot lansat de Amusnet Interactive

20 Power Hot – Noul slot lansat de Amusnet Interactive

07 iun. 2023, 10:00,
în Magazin

Pe 10 mai 2023, Amusnet Interactive a dezvăluit 20 Power Hot, cel mai nou slot online care surprinzător combină un tematic clasic, caracteristici captivante și jackpot-uri uriașe. Potrivit companiei, jucătorii pot aștepta „șapte câștiguri în flăcări și multe caracteristici distractive”. Cu elemente vizuale în stil retro, precum simboluri de fructe și role violet, 20 Power Hot pare un slot foarte simplu la prima vedere. Cu toate acestea, dată fiind angajamentul continuu al Amusnet față de inovație, 20 Power Hot s-ar putea dovedi a fi ceva mult mai captivant decât un simplu slot video.

În primul rând, Amusnet ne-a prezentat o versiune de slot video cu căi de câștig care au ceva în comun cu mecanica Megaways introdusă acum câțiva ani de compania australiană BTG. Apoi, furnizorul a lansat versiuni simplificate cu 100 și, respectiv, 40 de linii de plată. Acum, vă este prezentat 20 Power Hot, un titlu chiar mai simplu, cu doar 20 de linii de plată, care reprezenta o normă de aur pentru sloturile video de tip vechi.

Din punct de vedere tehnic, 20 Power Hot este un slot video cu o grilă de joc de 5×3 și 20 de linii de plată care sunt întotdeauna active. Lucrul frumos la acest joc este că are un RTP destul de ridicat de 96,44%, peste media industriei. Privind în viitor, 20 Power Hot este un slot care plătește jackpot-uri mari, deci nu trebuie să vă așteptați la volatilitate scăzută sau medie.

Împreună cu simbolurile de fructe, vor exista simboluri Wild reprezentate ca șapte norocoase. În jocul 20 Power Hot, simbolurile Wild îndeplinesc funcția tradițională de înlocuire a simbolurilor simple. Există și simboluri Scatter implicate în joc, care declanșează o rundă bonus într-un anumit scenariu. Opțional, un jucător poate încerca să-și dubleze câștigurile din jocul de bază folosind funcția „Gamble”. Cu toate acestea, jocul bonus Jackpot Cards – cheia pentru cele mai mari premii – este cu siguranță în centrul atenției.

Ca fosta EGT, Amusnet continuă să își încânte fanii cu noi lansări. Compania se mândrește cu un portofoliu extins de titluri care sunt adevărate hituri pe piața din România. Există multe jocuri Amusnet care continuă să fie distribuite sub numele de brand EGT. Indiferent dacă doriți să jucați 20 Power Hot sau alte EGT jocuri mai vechi, puteți face acest lucru în modul demo gratuit la cazinoul online SlotV licențiat de ONJN. Pentru a juca sloturi și alte jocuri Amusnet pe bani reali, trebuie să vă înregistrați la cazinou și să demonstrați că aveți vârsta de minim 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *