Prima pagină » National » 18 persoane au evacuat clădirea în urma unui incendiu izbucnit la primul etaj al unui bloc din Botoșani
18 persoane au evacuat clădirea în urma unui incendiu izbucnit la primul etaj al unui bloc din Botoșani

18 persoane au evacuat clădirea în urma unui incendiu izbucnit la primul etaj al unui bloc din Botoșani

08 sept. 2024, 20:40,
în National

Un incendiu a izbucnit în timpul nopții dinspre sâmbătă spre duminică, 8 septembrie, într-un apartament situat la primul etaj al unui bloc din orașul botoșănean Darabani. Flăcările au produs degajări mari de fum.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit

Până la venirea pompierilor, 18 persoane au evacuat clădirea, iar forțele de intervenție au stins incendiul.
Familia în apartamentul căreia au izbucnit flăcările a încercat să stingă incendiul, dar nu a reușit.

„Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-un bloc de pe strada Ştefan Luchian din oraşul Darabani. Mai multe bunuri dintr-un apartament, situat la etajul I, au fost cuprinse de flăcări.În momentul producerii evenimentului, în interiorul imobilului erau proprietarii şi fiul acestora. Cei trei au încercat să stingă flăcările, dar nu au reuşit şi au sunat după ajutor, la 112″, a anunţat duminică dimineaţă ISU Botoşani.

La bloc s-au deplasat pompieri din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere, şi o ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

”Când au ajuns echipajele de salvatori, ardeau bunurile dintr-o cameră, cu degajări mari de fum.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, 18 persoane au ieşit singure din bloc. Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceştia au acţionat şi pentru evacuarea fumului din interiorul scării de bloc”, a precizat Ziare.

În urma incendiului, au ars o canapea, mobilierul și mai multe articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *