Prima pagină » National » 17 președinți de organizații județene ale Partidului Mișcarea România Suverană îi întorc spatele lui Liviu Dragnea
17 președinți de organizații județene ale Partidului Mișcarea România Suverană îi întorc spatele lui Liviu Dragnea

17 președinți de organizații județene ale Partidului Mișcarea România Suverană îi întorc spatele lui Liviu Dragnea

02 aug. 2024, 17:41,
în National

17 președinți de organizații județene ale Partidului Mișcarea România Suverană îi întorc spatele lui Liviu Dragnea. Aceștia anunță că mâine, 3 august, nu vor participa la ședința convocată de Liviu Dragnea privind reorganizarea partidului și că vor demisiona din partid. Mai mult, cei 17 președinți de organizații județene anunță că o vor susține pe Carmen Dan să demareze un nou proiect politic.

„Noi, președinții celor 17 organizații județene ale Partidului Mișcarea România Suverană, întruniți astăzi la sediul organizației Mișcarea România Suverană Ilfov, am decis astăzi următoarele:

„Nu vom da curs invitației lui Liviu Dragnea de a participa la ședința convocată”

Nu vom da curs invitației lui Liviu Dragnea de a participa mâine, 3 August 2024, la Topoloveni, la ședința convocată de aceasta privind reorganizarea partidului.
Din acest moment ne disociem total de personajul Liviu Dragnea și anunțăm cu această ocazie că, începând de astăzi, am demisionat cu toții din Partidul Mișcarea România Suverană.
Am așteptat timp de două săptămâni ca Liviu Dragnea să răspundă public acuzațiilor presei privind apartenența lui la “ Grupul Coldea”.

Am așteptat timp de două săptămâni ca Liviu Dragnea să își asume public o parte din acuzațiile aduse de fostul nostru președinte, doamna Carmen Dan.
Am așteptat ca numitul Liviu Dragnea să răspundă acuzațiilor extrem de grave aduse de Sebastian Ghiță și să dezmintă public faptul că a fost și este încă un pion folosit de “grupul Coldea” și statul paralel.

Pentru că aceste răspunsuri nu au venit, am înțeles cu toții, și noi și opinia publică că Liviu Dragnea, pe lângă faptul că este un mincinos dovedit, a fost și rămâne un personaj toxic.

În numele colegilor din organizațiile noastre, ne cerem scuze pentru că am promovat imaginea acestui personaj atât în spațiul virtual cât și broșuri și afișe de campanie.

Totodată, vrem să o asigurăm pe doamna Carmen Dan, proaspătă demisionară din funcția de președinte a partidului Mișcarea România Suverană, că am înțeles cu toții mesajele din interviul dânsei acordat Mass-media, am înțeles acum motivele pentru care Liviu Dragnea – agentul dovedit al “Statului Paralel ” – s-a ascuns și nu s-a implicat cu nimic, încă de la începutul formării partidului său.

O susținem pe doamna Carmen Dan și o anunțăm public că o vom urma împreună cu colegii noștri din cele 17 organizații în cazul în care dorește să demareze un nou proiect politic.

Mulțumim colegilor din filiala Mișcarea România Suverană Ilfov pentru găzduirea acestei ședințe”, este mesajul celor 17 președinți de organizații județene ale Partidului Mișcarea România Suverană.

Semnează următoarele județe:

– Alba: Anca Maria Prața

– Bacău: Iuliana Genoveva Farcaș

– Bihor:Denisa Timea Boșca

– Brăila:Mălinache Oana

– Călărași: Victor Răducanu

– Constanța:Florea Emil Marius

– Giurgiu: Cosmin Mlădan

– Hunedoara: Andreia Maria Nătrăpeiu
– Ialomița:Marian Cătălin Ivașcu

– Iași:Rodica Sauciuc

– Ilfov: Doru Corneliu Mihăilă

– Neamț:Mandinga Ion

– Prahova:Leonard Ion Pocșan

– Suceava:Velinicer Raluca Ioana

– Timiș: Manglutescu Dan

– Tulcea: Ceadîr Florin

-Vâlcea: Gutui Gheorghe

1. Președinte org seniori MRS – Ștefan Toma

2. Președinte org tineret MRS – Florentin Pană

Secretar general – Gutui Gheorghe;

Secretar gen adj – Atârnățeanu Gabriel;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *