Prima pagină » Actualitate » 100 de locuri de muncă vacante, la cea mai căutată companie! Iată toate detaliile
100 de locuri de muncă vacante, la cea mai căutată companie! Iată toate detaliile

100 de locuri de muncă vacante, la cea mai căutată companie! Iată toate detaliile

05 iul. 2024, 14:29,
BZI.ro, în Actualitate

Cognizant România angajează peste 100 de specialişti IT şi investeşte în viitorul industriei tech din România prin educație. Compania anunțǎ un nou concept edu-tech pentru copii în Studio-ul Cognizant de la Destiny Park.

Cognizant România angajează peste 100 de specialişti IT!

Evoluția tehnologiei aduce noi tendințe în piață, ceea ce înseamnă că specialiștii IT de astăzi trebuie să fie pregătiți pentru a face față cerințelor din business.

Un studiu realizat de Cognizant și Oxford Economics, intitulat „New Work, New World”, analizează cum adopția inteligenței artificiale generative afectează societatea și viitorul muncii. Acest studiu arată că 90% dintre locurile de muncă vor fi influențate într-un fel de inteligența artificială generativă, ceea ce va duce la o schimbare majoră în felul în care muncim, în productivitate și în creșterea economică. Impactul tehnologiei va depinde de cât de repede adoptă afacerile noile tehnologii și de cât de bine se adaptează oamenii la noile metode de lucru.

„Sectorul IT a resimțit provocări constante în ultimii ani, de la creșteri accelerate, până la reechilibrarea care a început în 2023. Capacitatea de adaptare și flexibilitatea companiilor, cât și a specialiștilor din domeniu reprezintă o prioritate în acest context. E important să continuăm să generăm valoare pentru fiecare industrie prin soluții digitale care evoluează acum în mod accelerat și să ne susținem clienții, asigurându-ne astfel succesul reciproc.

Este nevoie ca fiecare specialist IT să-și analizeze setul de abilități și expertiza, să învețe, să se dezvolte constant, pentru a fi în pas cu noile tendințe. Acest lucru începe devreme, prin apetitul educat pentru tehnologie pe care îl au noile generații și continuă pe tot parcursul carierei fiecărui profesionist”, a declarat Mihai Constandiș, Country Manager, Cognizant România.

„Pe măsură ce clienții noștri privesc tot mai mult spre viitor și se gândesc la cum va arăta business-ul lor mâine, căutând să inoveze, în special încercând să încorporeze inteligența artificială, am încercat să gândim serviciile și soluțiile pe care le oferim astfel încât să venim în întâmpinarea acestor nevoi.

În ultimul timp, am observat o disponibilitate crescândă din partea clienților pentru investiții în această direcție. Prin urmare, în plus față de cei peste 100 angajați de la începutul anului 2024, recrutăm acum peste 100 de experți IT, nivel Mid-Senior, din toată România, pentru munca în regim hibrid, specialiști în Java, Full Stack Web, .NET, AI & Analytics, Data, DevOps și QA Automation”, a declarat Matei Neagoș, Head of Delivery.

Specialiștii IT pot aplica la joburile disponibile pe pagina LinkedIn Cognizant

Acești experți vor lucra cu clienți din SUA și Europa, din domenii precum sănătate, media și tehnologie, bănci și servicii financiare, retail și industria auto. Companiile doresc să ofere experiențe digitale personalizate pentru utilizatorii lor și pentru afaceri, pentru a-și automatiza, optimiza și digitaliza procesele. Specialiștii IT pot aplica la joburile disponibile pe pagina LinkedIn Cognizant, la secțiunea „Jobs” în România.

„Educația continuă este o direcție strategică în Cognizant România, angajații noștri beneficiază de programe vaste de Learning & Development, incluzând programe diversificate de Reskilling și Upskilling și programe de inovare (Bluebolt). În iunie am avut o săptămână dedicată Learning & Development, iar în iunie-iulie derulăm intern Innovation Festival, context în care colegii noștri împărtășesc experiențe de inovare”, a declarat Raluca Dolan, HR Director, Cognizant România.

„Investim în educație și în comunitățile din care facem parte. La finalul lunii iunie am donat echipamente IT în valoare de 85.000 Euro către Asociația Studenților Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca”, a adăugat Raluca Dolan, HR Director, Cognizant România.

„De asemenea, investim și în educație prin metode alternative, cum este colaborarea cu Destiny Park, acest spațiu inedit care își va pune amprenta asupra noilor generații de tineri”, a declarat Raluca Dolan, HR Director, Cognizant România.

Cognizant România lansează un nou concept „edu-tech”

Compania respectivă lansează un nou concept „edu-tech” în studioul său din Destiny Park București, unde compania are un spațiu de joacă și învățare încă din 2022. Este singurul partener IT al Destiny Park, un oraș în miniatură dedicat copiilor. Vara aceasta, compania introduce o nouă experiență pentru a stimula creativitatea și curiozitatea vizitatorilor.

Copiii care vin în spațiul Cognizant vor începe să învețe despre IT. Vor găsi puzzle-uri interesante, serii logice, întrebări de cultură generală despre tehnologie și jocuri care să le dezvolte diferite abilități și cunoștințe. Aceste activități oferă un cadru atractiv pentru explorarea tehnologiei.

Activitățile sunt structurate pe grupe de vârstă: 3-6 ani, 7-10 ani și 11-14 ani, pentru ca fiecare copil să aibă o experiență memorabilă, potrivită vârstei și curiozității sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *