Prima pagină » Magazin » 10 semne evidente ca este atras de tine
10 semne evidente ca este atras de tine

10 semne evidente ca este atras de tine

14 iul. 2014, 17:52,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:445193;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Te-ai intrebat vreodata daca barbatul de care iti place chiar flirteaza cu tine? Exista cateva indicii clare care iti arata daca este sau nu interesat de tine. Desi este dificil sa citesti limbajul trupului, exista cateva gesturi care il dau de gol, oricat s-ar controla. Iata zece moduri in care un barbat iti poate arata, inconstient, ca este interesat de tine.

Citeste si 6 semne care iti arata ca esti hipersensibil
 

1. Zambetul
Un zambet frumos, cald, este un semn bun, iar cand vine vorba de flirt este unul dintre cele mai evidente semne ca este interesat de tine. Daca iti zambeste sunt sanse mari sa te placa si sa doreasca sa se apropie de tine. Poate este timid, ii poti zambi si tu si te poti apropia prima. Femeile care pozeaza in persoane greu accesibile sunt tentante, insa, de cele mai multe ori, barbatii renunta sa se apropie de ele.
2. Roseste
Stii ca este dificil sa te apropii de barbati timizi, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-i eviti. Daca observi ca un barbat roseste cand este in preajma ta este semn clar ca ar dori sa se apropie de tine. Cu toate acestea, nu numai barbatii timizi rosesc atunci cand se afla in preajma unei femei pe care o plac. Acest proces fiziologic nu poate fi controlat, asa ca daca vezi un barbat care roseste cand vorbeste cu tine, cu siguranta ca te place.
3. Contactul vizual
Este destul de dificil de analizat, insa merita sa fii atenta. In functie de cat timp mentine contactul vizual, iti poti da seama daca te place sau nu. Astfel, daca un barbat te priveste in ochi mai mult timp decat face asta in mod obisnuit cu alte persoane, este clar ca te place. Daca te priveste putin poate fi semn ca este interresat, insa poate fi putin timid.
4. Oglindire
Este modul in care se comporta atunci cand te place. Daca tu faci un gest, il va face si el, fiind un semn clar ca se simte atras de tine. Gesturile pot fi abia vizibile, de la numarul de clipiri, pana la modul in care vorbeste. De exemplu, daca tu razi, rade si el. Este un gest absolut normal, atunci cand iubesti pe cineva. 
5. Isi tine mainile pe coapse
Daca isi tine mainile pe coapse cand vorbeste cu tine sau isi tine degetele in gaicile pentru curea, este semn clar ca te place. In acest mod incearca sa-ti demonstreze faptul ca are incredere in el si este un macho. Nu este neaparat un indiciu pe placul tuturor, insa este un semn clar.
Citeste si Cum testezi sinceritatea unui barbat, in functie de zodia lui

6. Atingerea

Daca te atinge, este evident ca il interesezi. Daca te atinge accidental poate fi un semn ca vrea sa-ti atraga atentia, sa gaseasca o scuza pentru a continua conversatia cu tine. Daca iti place de el, oglindeste-i gesturile. Multe femei ignora acest indiciu, insa ar fi bine sa fii atenta, nu se stie niciodata ce ai putea rata.
7. Capul aplecat
Daca isi tine capul aplecat cand vorbeste cu tine inseamna ca este atent la tot ce spui, ca il fascineaza dialogul cu tine. Este un sentiment placut atunci cand vorbele tale ii mentin interesul
8. Pupilele dilatate
Daca te poti apropia suficient de mult de el si vezi ca are pupilele dilatate este evidenta inclinatia lui. Cand suntem atrasi de cineva organismul nostru reactioneaza instinctiv, ceea ce inseamna ca nu putem controla aceste reactii. In concluzie, daca barbatul cu care vorbesti are pupilele dilatate, este un semn evident ca se simte atras de tine.
9. Sprancenele ridicate
Daca este timid isi poate pleca privirea, insa isi va mentine sprancenele putin ridicate. Daca face ochii mari si isi mentine si sprancenele arcuite, inseamna ca flirteaza cu tine. Fii atenta si vei observa.
10. Este agitat
Oricine devine agitat atunci cand se afla langa o persoana de care el sau ea se simte atras – atrasa. Se simte nervos in preajma ta, ceea ce este un semn bun. Totul tine de asteptari, mai ales ca nu stie exact daca ii impartasesti sentimentele. Daca il vezi ca se agita cand vorbeste cu tine, mai mult decat o face in mod obisnuit, inseamna ca este putin nervos la ideea ca veti vorbi.

Citeste si 7 semne ca sunteti intr-o relatie cu persoana potrivita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *